Reklama

Reklama

The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

  • Austrália The Last Will and Testament of Rosalind Leigh (viac)

Obsahy(1)

Zberateľ starožitností Leon Leigh (Aaron Poole) sa po dlhých rokoch vracia domov. Zomrela mu matka (Vanessa Redgrave) a on sa stal dedičom starého domu pripomínajúceho strašidelný labyrint. Postupne sa v Leonovi prebúdzajú staré potláčané traumatické spomienky na detstvo, na fanatickú mamičku, členku zvláštnej náboženskej sekty uctievajúcej anjelov. A tí sú okolo neho všade, kam sa len pozrie, hľadia na neho ich oči. Po istom čase strávenom v dome má však Leon nepríjemný pocit, že nie sú to len ich oči, čo ho tu pozorne sledujú... (beso74)

(viac)

Recenzie (52)

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Divnej "takyhoror", ale pokud se dokážete prokousat první, značně nudnou půlkou, ta druhá vám to aspoň trochu vynahradí. Počítat díry ve scénáři bych neradil, ale pokud vypnete mozkové závity a prostě se dostanete do správného rozpoložení, The Last Will bla bla bla by vás mohlo i vystrašit. Aspoň trochu. Slabé 3* ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Výborné, hustá atmosféra v poslednej dobe 1 z naj HQ. Pravdou je, že na sluchadlá v noci a osve , ťa to vyzlečie z kože. Atmosféru navodil dom - nik iný. To tápanie v tme dverovačky , podlahovinky, anjelíkovia - to už bolo Takže v hlavnej úlohe dom a určite talentovaný vydavateľ magazínu " RUE MORGUE " ako rejža. Som len napochybách, či dokáže uviesť aj niečo pritvrdené ( Y.K.W.I.M.) inak ale paráda, ktorá sa ĺúbila viac ako preform/restart/demon/ hounted / creepy steps resurrection. Slušné. ()

Reklama

Silas 

všetky recenzie používateľa

Že jde o debut nebo klidně i absolventský film jde z filmu cítit každou minutu. Mladistvá a svěží práce s kamerou, detaily, atmosférou a zvukem. Tak jako někomu někomu nemusí padnout do oka zvláštně charismatický racionální hrdina, stejně těžko si bude film hledat diváky. Víc netřeba, skvělých 80 minut. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Leon sa po smrti svojej matky vracia do rodičovského domu. Je jediným synom svojej matky a tak aj posledným právoplatným dedičom. Dom je staromódny a plný starožitností s kresťanskou tématikou. Jeho matka totižto bola silno veriaca osoba zo spolku Anjelov. V dome taktiež postupne nachádza rôzne odkazy. Leon si čoraz viac začína uvedomovať, že nasťahovanie do matkinho domu a prebúdzanie spomienok z dávnej minulosti bolo... Podpriemerný duchársky príbeh o predstavách schizofrenickej babičky, ktorá ostala všetkými, vrátane svojho jediného syna, úplne opustená. Vyobrazenie prežívania samoty sa tak stáva hlavnou témou tejto "drámy", ktorá v úvodnej 40 minútovke neponúka absolútne nič. Následne sa kvalita snímku posunie o stupienok vyššie, s prívlastkom - ničím originálny snímok pri ktorom dochádza k tomu čoho máme najmenej - strate času. 20%. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím, že atmosféru to malo peknú a posledná pol hoďka je správne strašidelná, ale inak ... ja neviem, skrátka mi pripadá, že som tomu filmu musel dať viac ako som nakoniec dostal. Než totiž príde ona záverečná 30 minútovka, musíte pretrpieť 50 minútový rozbeh; vynikajúce, avšak nechutne lacne digitálne monštrum; a jedného necharizmatického herca, ktorý je tam vlastne celý film sám. Navyše záver je depresívny, ale nič nerieši a sklamáva. Originálna, ale nuda ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

  • Při tvorbě filmu Gudiño řekl, že byl inspirován jeho katolickou výchovou. (Kmotr76)

Reklama

Reklama