Reklama

Reklama

The Clash - Live in Paris 1980

(koncert)
Hudobný / Dokumentárny
Veľká Británia, 2009, 43 min

Obsahy(1)

Koncert legendární britské punkrockové skupiny The Clash se uskutečnil dne 27. 2. 1980 v pařížském klubu Le Palace. Skupina na koncertu odehrála tyto skladby:
1. Jimmy Jazz
2. London Calling
3. Protex Blue
4. Train in Vain
5. Koka Kola
6. I Fought The Law
7. Spanish Bombs
8. Wrong 'Em Boyo
9. Stay Free
10. Janie Jones
11. Compete Control
12. Garageland
13. Tommy Gun (Jara.Cimrman.jr)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Joe Strummer - spev a gitara, Mick Jones - gitara a spev, Paul Simonon - basová gitara, Topper Headon - bicie nástroje. To je klasická a najsilnejšia zostava anglickej punk rockovej hudobnej skupiny The Clash. V tomto zložení odohrali dňa dvadsiateho siedmeho februára roku 1980 koncert vo Francúzsku. Predviedli sa v parížskom klube La Palace. Oficiálne DVD so záznamom z tohto ich živého vystúpenia vyšlo v roku 2009 pod názvom "The Clash - Live In Paris 1980". **** ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

V životě jsem se zúčastnil nejednoho punkového koncertu, který měl v sobě víc nespoutanosti, přímočarosti a rebelie, ale přesto jsem rád, že se záznam tohoto vystoupení zachoval. The Clash na něm nehrají v žádné oslnivé formě, energie sálající z pódia je trošku dietnější, než bych čekal, ale já jsem jejich fanda a tak jsem schopen ocenit i to, že některé skladby jsem slyšel naživo poprvé v životě. V případě takového Wrong 'Em Boyo to určitě stálo za to. ()

Reklama

Reklama