Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (93)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jo tak tohle bohuzel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani omylem. Zatimco u jednicky jsem se smal prakticky porad, tady to bylo jen misty lehke pousmani a skutecne poradne sem se zasmal jen parkrat. Ono taky uz je to takovy vareni z vody, dost forku uz bylo mozno videt v jednicce a navic uz se to snazi o kompletni film a nejsou to jen scenky spojene do filmu jako v jednicce. Ale zase na druhou stranu jsem se nenudil a Paolo Villaggio byl opet bezchybnej, takze to nakonec ty 3* budou. ()

megacik 

všetky recenzie používateľa

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Stále sa na ňom dobre zabávam a v mnohom mi príde vtipný, ale tentokrát to už úrovňou klesá a nájdu sa tu aj trápne skeče, či dokonca nepozerateľné a nevtipné prehnané zvrátenosti a tá scéna s krížom mi vtipná nepríde. Tiež to prestrihávanie a menenie scén už bolo viac chaotické, ale pán účtovník je kultová alebo inak povedané historická komická postavička, ktorá má v mnohom nadčasový humor a vie vás pobaviť aj po rokoch a aj pri viacnásobnom vzhliadnutí, čo sa oceňuje, avšak tento film bol priemer. ()

marrrrian 

všetky recenzie používateľa

Zhrniem týmto stručným komentárom všetky časti, ktoré som videl: Tak ako ostatné Fantozziovky môže byť aj táto, ak sa človek správne naladí, riadne vtipná. A Mariangela je ako vždy...riadne hnusná. Krása je ale to posledné, čo hľadať, keď sa povie Ugo Fantozzi. Na to sa treba radšej predom pripraviť. ()

glaedrr odpad!

všetky recenzie používateľa

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené