Reklama

Reklama

Blbý a blbší sú späť

  • Česko Návrat blbýho a blbějšího (viac)
Trailer 1

V živote Harryho (Jeff Daniels) a Lloyda (Jim Carrey) sa toho za posledné roky veľa zmenilo. Samozrejme, okrem ich tuposti. Keď sa Harry dozvie, že má dcéru, neváha ani minútu a beží do ústavu prebrať Lloyda k životu. Ten upadol do stavu letargie potom, ako dostal kopačky od milovanej Mary. Vydajú sa na divokú jazdu krížom-krážom Amerikou v tých najčudesnejších dopravných prostriedkoch a ocitnú sa dokonca na konferencii najväčších vedcov sveta. Asi tušíte, že to nedopadne najlepšie. Bude to bizarné, zábavné, šokujúce... skrátka Blbý a blbší sú späť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (598)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

První díl mám docela rád a považuji ho za jednu z nejznámějších komedií vůbec. Druhý díl, ale vzniknout neměl, nebo alespoň ne po 20 letech. Oba hlavní představitelé už jsou dávno někde jinde a role už jim nikdo neuvěří a pochybuji, že jejich ještě rozsáhlejší debilita, přijde někomu vtipná. Dvě až tři scény ujdou, ale zbytek je spíše směšné utrpení. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.9/10] | me: Stotožňujem sa s myšlienkou, že teno film je úplne zbytočný, hoci celkom vtipný. Obaja to zvládajú tak ako za starých čias. Takmer všetko je totožné, akurat hlavná os sa jemne zmenila. Nič už neprekvapí a tak sa už len čaká na nové gagy, ktoré na to, aby zaujali (po jednotke) musia byť ozaj trefné a nie je ich teda moc. Nie je to zďalake prúser, no tento typ filmu nepotrebuje pokračovania, vôbec im to nesvädčí. You morons! This is the return address. Her's is on the on the side with the stamp. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

I takoví padesátníci, jako jsou Carrey s Danielsem, to dokáží pořádně rozjet. Kultovní jedničku samozřejmě překonat nešlo a nejspíš se o to ani nikdo nesnažil. Hlavní však je, že těm dvoum to pohromadě stále šlape a gagům jsem se vesměs smál, ačkoliv občas je ten humor taky až příliš za hranou...ale co jsou to přece Harry a Lloyd...stále takoví, jaké je máme rádi. PS : Bill Murray? Jako vážně? :D...81% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Doprdele, to je tá najnudnejšia vec, akú som kedy počul.“ Hoci som bol na jednotke v kine a dobre si pamätám, že v temných 90. rokoch bolo len málo väčších hviezd než Jim Carrey, na dvojku som sa netešil. Nešlo o mizerný prequel. Dokonca nešlo ani o to, že podobný typ humoru mi už v tridsiatke nepripadá taký vtipný, ako v trinástke. Išlo o to, že Carrey a Daniels mi pripadali z fotiek z nakrúcania ako psychopatické hororové kreatúry a nie ako komické postavičky. Vo filme to ale prekvapivo funguje a väčšinu času som sa nezamýšľal nad tým, že obidvaja sú duševne chorí jedinci, ktorí by sa mali liečiť. Veľmi ma prekvapivo, že (napriek dvojhodinovej stopáži, blbému scenáru a desivým fotkám z nakrúcania) film obsahuje množstvo scén, ktoré ma rozosmiali (bicykel, tornádo, spievajúci nanorobot liečiaci rakovinu, adresa odosielateľa verzus prijímateľa, prebaľovanie, babička, syn zabitý na motorke, arašidové maslo, pes, vlak, takmer-upálenie, Harry v päťdesiatke so šokom zisťuje, že jeho japonskí rodičia nie sú jeho biologickí rodičia). Niektoré fóry sú zastarané a nevtipné (bitka s nindžami), ale nie je ich veľa. Najlepší film bratov Farrellyovcov od Niečo na tej Mary je. Ale faktom je, že ku koncu už sa to ťahá ako eidam v cesnakovej polievke. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Crazy prvá časť z 94-tého, ktorú som v detstve mohol sledovať stále dokola, vždy, keď ju hrali v TV (myslím, že som si ju nahral aj na VHS), bola na úplne inej úrovni. Očakávaná nostalgia sa nedostavila snáď ani na jednu sekundu a o originálnych vtipoch tiež nemožno hovoriť. Skutočne blbé a ešte blbšie, sklamanie na celej čiare. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (34)

  • O soundtrack se postaralo australské elektronické duo Empire of the Sun. (figliar)
  • Bratia Farrellyoví sa nemohli skontaktovať s Bradym Bluhmom, aby znova stvárnil rolu Billyho. Nakoniec ho našli na Facebooku, avšak kvôli príkazom štúdia musel aj tak prejsť konkurzom. (Da_reba)

Súvisiace novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (viac)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (viac)

Reklama

Reklama