Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhaný výčitkami, že není schopný najít Joba, který byl před dvěma lety unesen z tábora Genoa, se Lucas vrací do Banshee, kde mezitím došlo k několika velkým změnám. Město má nového šerifa i starostu a řádí v něm sériový vrah. Carrie, pronásledovaná pocitem viny za smrt svého manžela Gordona, podstupuje soudem nařízenou terapii a snaží se rozptýlit dobře známými, násilnickými způsoby. Zjizvený, ale nezlomený Bunker zjišťuje, jakou útěchu nachází v osamělém životě zástupce šerifa, zatímco jeho bratr, skinhead Calvin si svou frustraci z práce vybíjí na příslušníku kmene Redbone, který porušil dohodu o rozdělení území obchodu s drogami uzavřenou s Proctorem. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„You ok?“ „No.“ Banshee má konečne policajnú stanicu, akú si zaslúžilo. Hlavný hrdina zasa dlhé vlasy a 2 roky bol mimo. Rebeccina maska je výborná. Konečne je Proctor starostom, zabudol som na to, že až v tejto sérii. Kurt Bunker má šťastie, že spáva so ženou, ktorá nerozoberá svoje pocity až príliš. Alebo to je možno rozhodnutie scenáristu, ktorý má jasne definované hranice, aspoň v seriálovej tvorbe. Krvavá scéna s Calvinom a Burtonom poteší, no druhú stranu je samoúčelná. Slávny Dalton vyzerá ako idiot za zenitom. Stret s hlavným hrdinom nevyzerá ako stret Wolverinea so svojím tvorcom, nie je to tak epické. Prvá epizóda všetko uvádza a nemá extra pamätihodné scény, rozvíja pomaly. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Návrat do banshee po dvoch rokoch je kurňa zaujímavý. Pár nových postáv, pár nových infošiek o starých postavách, slušný súboj Carrie a dvoch zmrdov, Proctor ako starosta je prekvapivý zvrat ale zase trošku aj očakávaný. No najviac potešil až Momoovský vzhľad Hooda a to, že Rebecca zdechla a dosť brutálne, zaslúžila si to sviňa. A celkom poteší aj flashback kde sa Hood vysporiada so svojim stvoriteľom, len to mohlo byť kus epickejšie ale nevadí. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama