Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozzuřený Lucas hledá způsob, jak definitivně zničit Proctora. Poté, co zatočí se striptérkami a hosty v Savoyi, pokusí se Lucas se svými zástupci vymlátit ze skinheada z vrakoviště Sharpa informace o Proctorových kšeftech s extází. Rodinná krize znovu spojí Carrie s Gordonem a Devou. Kmenová rada hlasuje o nedůvěře k Alexovi. Job ukáže explozivní stránku své osobnosti. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (5)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Most of the people are happy with one psychopath after them. You really want two?“ Úvod – epilóg minulej epizódy – je vcelku zbytočný, ale dotvára atmosféru. Kamera je použitá zaujímavo pri šerifovom zisťovaní, čo sa s Jasonom vlastne stalo. Hlavný hrdina z obrazu zmizne a kamera za ním neuteká. Jemné humorné hlášky kamarátov, desivé výčitky, potláčaný hnev, ktorý nejde celý von a výraz tváre ako z nemeckého expresionizmu. Výkon Ulricha Thomsena vo vyhýbavom dialógu je tiež kvalitný. Neovládnutie sa pri vybití si hnevu na nesprávnom človeku s hudbou šialenosti, z ktorej mrazí. Epizóda nedosahuje epických bitiek, ale spoľahlivo pobaví fanúšikov opretím sa o zaužité postupy, ktoré nestrácajú na svojom lesku. „Common Hood. You really think I’m gonna let have all the fun, do you?“ Jazykové okienko: spic, slope, kike, coon; milk money; rig. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lucas sa snaží dostať Proctora čo to ide. Scéna s náckami fajn, len ten súboj mohol byť lepší. Výbuch skladu fajn, Job a jeho hlášky tak to je iné. No a Carrie zrejme hľadá nejaký dobrý kšeft na peniaze pre syna. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na sedmou epizodu se mi nedívalo až tak špatně, pobavil mě mletý Jason, Proctorovo řešení indiánských záležitostí i šerifovo řešení neshod s Kaiem, jen je škoda, že si tvůrci neodpustili použití stále stejné šablony při šerifově konfrontaci s Gordonem a s árijskými mechaniky. Jak jinak, opět nesmyslné rvačky, scénář je prostě dost nenápaditý a protáčí stále dokola stejné scény, jen se se šerifem bijí jiné figury. ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama