Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nie je to ešte ani rok, čo mali svadbu ako z rozprávky, a už sa objavili prvé problémy. Pritom sa zdalo, že Nat (Rose Byrneová) a Josh (Rafe Spall) sú spolu, aj napriek úplne rozdielnym povahám, skutočne šťastní. Rodina a priatelia si ale nikdy nemysleli, že im to vydrží dlho, a s blížiacim sa výročím svadby sa zdá, že mali pravdu. Objavuje sa totiž pokušenie v podobe Joshovej bývalej priateľky Chloe (Anna Farisová) a Natinho nového atraktívneho amerického klienta Guya (Simon Baker). Ani jeden z manželov však nechce byť tým prvým, kto to vzdá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (187)

runner85 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, vravel som, že komédiam dávam utrum. Možno za tento môj malý skrat môže fakt, že nielen že som mal nočné smeny a mal som z časti chronický nedostatok zdravého rozumu ale i to, že som prišiel unavený zo záhrady a pozeral som program stanice HBO a tam zrazu vidím ROSE BYRNE tak ma to nalákalo :(. Už začiatok filmu ma mal upozorniť na tú trapárnu čo tam zas bude, tá svadobná reč bola ako keby to čítal 14 ročný puberťák, potom sa to na chvíľu zlepšilo ale také veci hranie šarády a pozeranie fotiek, tancovanie na bankete - tiež si vravíte, šak na tom nie je nič zlé ? Si to pozrite a uvidíte čo som tým myslel ... a ten WTF koniec ako vykradnutý z Manuely ... ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

vsetky hlavne postavy mi prisly bud tupe alebo nesympaticke ako i cely pribeh mi prisiel dost zvlastny a anti-romanticky ci anti-svadobny co niekomu moze vadit (kde vacsina romantickych filmov konci svadbou, tu sa nou zacina a happy end pride v podobe rozvodu), ale nastastie sa tu dost hlaskuje a nechyba ani humor na hranici nevkusnosti, ale tu hranicu nikdy neprekracuje tak je to stale v pohode. z obsadenia je vynikajuca minnie driver a hlavne stephen merchant ktory by mal byt od tohto momentu obsadovany do kazdej jednej romantickej komedie z produkcie working title. ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Já vlastně ani nevím, proč jsem hodnotil třemi hvězdami. Asi to nebylo až tak špatné. Vlastně jo, už si vzpomínám, v některých momentech jsem se fakt dobře zasmál. Hlavně u toho pitomce, co byl kámošem hlavního hrdiny, který měl především v úvodu (na svatbě) dost dobré výstupy. Film byl celkem vulgární. V kontextu s jistou uhlazeností ale tato vulgárnost působila celkem vhodně. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Páčilo sa mi to skôr na dve hviezdy a až na pár scén to vyslovene trápne neni, ale už roky som nevidel v kinách natoľko dysfunkčnú komédiu. Vážne, ako keby šlo o amatérsky autorský debut. Postavy a ich vzťahy sú veľmi veľmi divne načrtnuté, dialógy šuštia papierom až to bolí (pre príklad www vtip) - neživotné po všetkých stránkach. Záver je na smiech inak ako by mal, a napríklad vedľajšia postava najlepšieho kamaráta hlavného hrdinu, je vo filme iba a výhradne preto, že v podobných filmoch také postavy bývajú. Nechápete jeho jednanie, nechápete jednanie ostatných ani nikoho a keď už mal byť ako postava best mana použitý, mohol dostať s hlavným hrdinom aspoň jednu jedinú spoločnú scénu, ktorá by ich priateľstvo dokreslovala (mimo záverečné titulky). 30%. Naozaj Rose Byrne potrebuje točiť takéto filmy? ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že filmařům se povedlo vytvořit romantickou komedii s dalším originálním průběhem. Vážně, takový milostný čtyřúhelník tu ještě nebyl! Navíc film doslova srší anglickým humorem, který mi byl, je a bude záhadou. Spletenec herců Anglie, Ameriky a Austrálie odvedl dobrý herecký výkon. Až na pár trapných situací a nevkusných situací ( ty obstarával z velké většiny Stephen Merchant) mě film potěšil a líbil se mi. Dávám tři hvězdy ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)
  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama