Reklama

Reklama

Mestečko záhad

(seriál)
  • Česko Městečko Záhad (viac)
Animovaný / Komédia / Rodinný / Horor
USA, (2012–2015), 15 h 18 min (Minutáž: 21–29 min)

Tvorcovia:

Alex Hirsch

Hudba:

Brad Breeck

Hrajú:

Jason Ritter, Alex Hirsch, Kristen Schaal, Linda Cardellini, Kevin Michael Richardson, Keith Ferguson, John DiMaggio, Will Forte, Grey Griffin, Tara Strong (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(41)

Obsahy(1)

Rodiče pošlou dvojčata Dippera a Mabel na léto k prastrýčkovi Stanovi do Gravity Falls, kde děti zjistí, že se ve městě děje něco velice zvláštního. (Disney Channel)

Recenzie (118)

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku mi tento seriál prišiel divný. Bolo to ako nejaký horor pre deti. Napriek tomu som ho však dopozerala do konca a koncom som bola nadmieru prekvapená. Medzi prvou časťou prvej série a poslednou časťou druhej série je obrovský rozdiel. Od začiatku až po koniec je príbeh nasiaknutý tajomstvami a šiframi, ktoré musí niekto rozlúštiť. Avšak seriál nerozpráva len príbehy o tom ako dvojčatá odhaľujú tajomstvá Gravity falls, ale takisto hovorí a súrodeneckej láske. "V núdzi spoznáš priateľa." Nad poslednými dielmi tohoto seriálu sa naozaj treba hlboko zamyslieť. ()

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa

Léto skončilo a s ním i jedno z nejlepších, nejuvolněnějších, nejbláznivějších a nejroztomilejších animovaných seriálů americké výroby. Gravity Falls je taková správná dávka energie, která vám zvedne náladu a přitom umožní uronit slzu. Mrkněte na to, vžijte se do těchto 12 letých dítek, obdivujte třpytky a pořádně si to užijte. Stojí to za to ;-) RAINBOWS EVERYWHERE 92% ()

Reklama

Hanyou 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív jsem myslela, že to není tak dobré, jako Steven Universe, ale nakonec jsem tomu také propadla. Je to skvělé, jen prostě jinak. Parádní postavy, parádní vtipy, zábava při hledání tajných zpráv a luštění šifer a hlavně jeden z nejlepších záporáků za hodně dlouhou dobý. Bill Cipher je dokonalý a měl by být ve více epizodách, však také Sock opera je zatím má nejoblíbenější (ať žije Bipper). ()

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Komentár píše 28 ročný fanúšik hororu, čierneho humoru a odporca komédii. Nepoznám lepší animovaný seriál, ktorý by v sebe zlučoval inteligentný humor a záhady. Postavy prejdú od prvej epizódy vývojom, aký by ste pri Simpsonovcoch čakali márne. Humor funguje niekde na hranici absurdna a detskej roztomilosti. Niektoré epizódy sú viac menej pre deti nevhodné svojou temnnou zápletkou no o to viac sa baví dospelý divák bez predsudkov voči veciam od Disneyho, pretože Gravity Falls sú u Disneyho kategória sama pre seba. Milujem tento seriál a teším sa ako si ho so svojimi deťmi pozriem ešte mnohokrát. 10 z 10 ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa

Mestečko Záhad, inými slovami, azda najlepší seriál môjho detstva. Ešte teraz si spomínam ako som pred toľkými rokmi tento animák miloval a tešil som sa na každú novú epizódu. Neskutočne ma bavilo objavovať nové záhady a tajomstvá, zoznamovať sa so sympatickými postavami a tajomnými knihami, smiať sa na (väčšinou) parádnych vtipoch, ale samozrejme v napätí čakať na veľkolepé finále, ktoré som videl už najmenej päťkrát. A ja teraz žasnem, že si Mestečko Záhad pre mňa zachovalo svoje čaro aj po takej dlhej dobe a stále ma baví ho pozerať. Síce už to pre mňa nie je také strašidelné ako to bývalo pre moje sedemročné ja, ale stále je tu na čo pozerať. Nemôžem uveriť, že tento seriál je z Disney Channelu, pretože sa ostatnej tvorbe tohto kanálu takmer vôbec nepodobá (česť výnimkám). Za celý ten čas, čo tento seriál bežal mu podľa mňa chýbala iba jedna vec... Tretia séria... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (34)

  • V 19. epizóde 1. série s názvom „Dreamscaperers“ vykrikuje Gideon v lese na prvé počutie nezrozumiteľné slová. Keď si však túto scénu pretočíme spätne, je jasne počuť, že Gideon opakuje „Backwards message“.
    (GTS_PUNK)
  • V dvanástej časti s názvom "Summerween" vystupuje obluda, ktorá sa nápadne podobá postave z filmu Cesta do fantázie (2001). (unclejack)

Reklama

Reklama