Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Když jsem zcela náhodou narazil na tenhle seriál, zapůsobilo to na mě jako zjevení. Naprosto geniální záležitost, u které jsem málem umřel smíchy. Takhle nadšený jsem byl naposledy snad někdy na konci devadesátek z Městečka South Park. Je to strašně chytré, neuvěřitelně zábavné a dokonale se to strefilo do mého vkusu. Některé díly jsou sice slabší, ale ve většině je tempo fórů naprosto zničující - u spousty epizod jsem myslel, že puknu smíchy. Překvapivě skvělý je i český dabing - měl jsem možnost vidět to v originále i českém dabingu, a bavilo mě obojí. Škoda, že vzniklo jen 36 epizod, ale na druhou stranu to asi skončilo dostatečně včas, než by tvůrcům došly nápady. ()

Janiik15 

všetky recenzie používateľa

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

Reklama

teplic 

všetky recenzie používateľa

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

Circumscriptor 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

Galéria (245)

Zaujímavosti (80)

  • V úvodu epizody položí Ethel svůj hrnek vedle mikrovlnky. Později bude ale v mikrovlnce. (Duoscop)
  • Krvavé stopy, které má Steve na obličeji, mění svůj tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené