Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Keď Yuuta Togashi navštevoval základnú školu, trpel nákazou menom chuunibyou, ktorá chorým dávala nadprirodzené schopnosti. Alebo snáď nie? Yuuta túto chorobu úspešne prekonal a celú temnú minulosť hodil za seba. Nevedel sa dočkať novej budúcnosti na strednej škole. To všetko sa zmení, keď Yuuta uzavrie zmluvu s nakazenou Rikki Takanashi. Táto zmluva naruší jeho zúfalo obyčajný život. (Carol Pifková)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Čúnibjó demo koi ga šitai! (2012) 

Treba povedať, že toto anime je trošku viac premyslené ako sa na prvý pohľad zdá a to je len dobre pretože za vtipnou a komediálnou časťou a romantickou je niečo viac čo rozhodne stojí za pozretie. Dôležitý aspekt je hlavne hlavná hrdinka Rikka Takanashi, ktorá na prvý pohľad vyzerá ako obyčajné bláznivé dievča, ale nakoniec to prečo sa tak chová má istý význam a preto sa toto anime oplatí pozrieť. ÁNO oplatí sa pozrieť lebo každý sme takýto, že odsudzujeme niekoho keď sa na neho len pozrieme, ale v skutočnosti je za ním nejaký príbeh a boj so životom. Preto sa mi toto anime aj páčilo aj miestami malo problémy ukázať a dodať to čo chcelo svojim divákom. POUŽIJEM NA TEBA MOJE SMRTIACE OKO A TY MI DAJ PROSÍM TA SILU Môj MAJSTER. Treba povedať, že podstatná časť anime prichádza až v neskorších dieloch kedy sa z obyčajného anime na hlavu stane psychologickejšie anime a príbeh Rikky zaujme a to je fakt podľa mňa v tomto anime dosť nečakaná súčasť za čo sa tento počin oplatí pozerať. Bez tejto súčasti by to zrejme bolo veľmi zlé anime, lebo zo začiatku postavy zaujmú, že sú bláznivé, ale veľa scénok a situácii ide do stratena a nie sú vtipné. (Hodnotenie 3,5) ()

Ren (2014) (S02) 

DARK FLAME MASTER Yuuta sa bude musieť obracať, aby nejako zvládol spraviť túto druhú sezónu zaujímavou. Yuuta totiž tu býva spoločne s Rikkou, ale pripletie sa v tomto anime veľa nových postáv napríklad Satone Shichimiya a začína tu DARK FLAME ŽIARLENIE! Teda chcel som povedať, že táto druhá sezóna nepokračuje až tak v trende toho čo sme videli na konci prvej sezóny, ale skôr sa snaží o iné veci a to je trošku pre mňa škoda. Síce sú tam nové faktory, ale nemyslím si, že anime sa nakoniec dalo správny smerom a to je dosť výrazný problém. Odporúčam hlavne tým čo si užili prvú sezónu a chcú viac, ale dostanú trošku menej ako očakávajú po zaujímavom konci prvej sezóny. ()

Reklama

Reklama