Reklama

Reklama

Pegas verzus Chiméra

(TV film)
  • Česko Souboj bájných tvorů (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Samozvaný cisár Orthos (Carlo Rota) sa chce stať nesmrteľným vládcom siedmich ríš a neváha na to použiť aj temné sily pekla. Nebezpečný démon Chiméra vraždí všetkých, ktorí sa Orthovi postavia. Ale dcéra tirinského kráľa Philony (Nazneen Contractor) a jej priatelia povolajú na pomoc proti zlu posla z nebies, bájneho Pegasa... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (16)

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak raz večer... už názov filmu má tendenciu napovedať, že tu niečo nebude v poriadku ale nevyskúšaš, nevieš. Začiatok na zaplakanie... vystrelený šíp do ľavého boku príšery skončí v pravom boku a to je napovedá o lacnom snímku, nezáujmu filmárov o príbeh a tak prichádza otázka prečo vlastne snímok dopozerať, keď samotným tvorcom je absolútne jedno ako ich dielo vyzerá!? ()

Sylviiik odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč???? Proč se točí filmy s těmihle otřesnými digitálními triky a béčkovými herci??? Jaký to má význam, pouštět do světa slátaniny typu Sharknado, příšera versus příšera a jim podobné? Vždyť je přeci všem, i těm režisérům, jasné, že se z toho nemůže stát hit!!! Dnešní diváci chtějí co nejlepší triky a když je film nemá, končí v odpadu CSFD. Film bez smysluplných dialogů, s hloupou zápletkou, herci neherci a sérií triků, které bych zvládla na pc vytvořit i já, přece nemůžou nikoho bavit, pominu-li skutečnost, že ve správné náladě se pár lidí uchechtne, jak proboha tohle mohl někdo stvořit!!!! A nejlepší je u toho ten popis.....má cenu se dívat na film, když je v popisu celý děj filmu i jeho závěr? :D Kterej tupan... ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Tahle kanadská soda sice dala krosček do ksichtu řecké mytologii, ale ve srovnání s dýmějovým morem to nebylo tak zlé. Kostýmy z prostěradel a okenních závěsů jistě daly nějakou práci, herci na inzerát ze sebe ždímali maximum a to veledílo postprodukce obrazu, lev zkřížený s muflonem, budilo minimálně u dětí předškolního věku hrůzu. Dokonce se v roli čarodějnice objevila Rae Dawn Chong, která kdysi pomohla Arniemu v Komandu s kládou! Zamrzel jen nesmrtelný Pegas, co může umřít. Chápu, že nízký rozpočet nedovolí, aby měl křídla i na zemi, ale co ta barva? Nepoučili se snad od Leterrierova Souboje Titánů, jak se pracuje s kvótami? ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Človek si povie. Mytológia, staroveké Grécko, to mám rád, to si pozriem. No sklamanie príde hneď na začiatku. Znaky TV filmu sú zreteľné okamžite, no sklamal ma hlavne hneď prvý súboj s mečmi. Vyzeralo to, ako keby súperi stáli a celá akcia bola tvorená len strihmi. Podobne aj väčšina efektov. Zúfalé až smiešne. Dopozeral som to však do konca. Príbeh to má neoriginálny až gýčový. Herci sú relatívne neznámi, čo ale až tak nevadilo. Monštrá sú animované jednoduchšie, no dalo sa na to pozerať. Ozvučené to tiež nebolo zle, ale žiadny zázrak. Celkovo, ak máte radi mytológiu, a viete prekusnúť viac nedostatkov, pozrite si. Ak nie, o nič neprídete. 21% (1*) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Kanadskí filmári, čo natočili tento snímok, toho vedia o starogréckej antickej mytológii asi toľko, čo vedia súčastní Gréci o hokeji. Skoro nič. Tento kanadský televízny film, ktorý bol vyprodukovaný v roku 2012, je len naivná skomolenina. Je to lacné, nudné a hlúpe. Herci sú otrasní, kostými a výprava úbohé, súboje a akcie smiešne, príšera príšerne digitálna. Ťažko sa na to pozeralo. Ale aspoň som si rozšíril kolekciu béčkových versus monsters snímkov. Zhliadol som mizerne natočený "Súboj bájnych tvorov". Duel "Pegasus vs. Chimera". * ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama