Reklama

Reklama

VOD (1)

Roger Borniche už nejaký čas fakticky vykonáva prácu vrchného inšpektora, ale oficiálne menovanie do funkcie, vďaka ktorému by sa konečne dočkal vyššieho platu a mohol sa oženiť stále neprichádza. Emile Buisson je patologický vrah, ktorému sa práve podarilo ujsť z väzenskej psychiatrickej liečebne. Zatiaľ čo Buisson si začína vyrovnávať účty a budovať novú sieť spolupracovníkov, Borniche si v policajnom archíve vyzdvihuje jeho zložku. Pátranie ide pomaly, pasca niekoľkokrát sklapne naprázdno, ale každý má nejaké slabé miesto, každý raz urobí chybu. V hlavných úlohách Alain Delon a Jean Louis Trintignant. (STV)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Český znění s panem Abrhámem je přesně tím ojedinělým úkazem, kdy dabing nejen že filmu neublíží, ale ještě jej malinko povznese. Měl jsem to štěstí, že pustili na čt tuhle verzi. A zážitek to byl velikej, takže dávám bez váhání plnej počet.

KIT.HL

KIT.HL (hodnotenie, recenzie)

Dabing s panem Abrahámem je klenot ČT a ta ho také použila při letošní repríze. Dabing pana Trávníčka je na slušné úrovni.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Na rozdiel od ostatných divákov som dosť stará, a videla som tento film najprv s titulkami. Takže nejaký dabing ma nemohol ohroziť. Za prvé som sa zamilovala do j.L. Trintignanta, za druhé som sa následkom tohto filmu začala učiť po francúzsky. Za tretie, je to jeden z najlepších filmov, ktorý som kedy videla, a videla som ho niekoľkokrát.

čmelák2

čmelák2 (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem dnes koupil DVD Povídka o policajtovi, těšíce se na skvělý film s původním českým dabingem. Místo Josefa Abrháma jsem ovšem dostal pouze Pavla Trávníčka. Film je předabován. Těžko říci, jestli se jedná o špatný dabing, nemůžu porovnávat. Samotný film byl ovšem na velmi vysoké úrovni, zkrátka klasika je klasika.

Súvisiace novinky

Zemřel herec Jean-Louis Trintignant

Zemřel herec Jean-Louis Trintignant

17.06.2022

Francouzská i světová kinematografie v pátek přišla o další velkou filmovou hvězdu, ve věku jednadevadesáti let totiž ve francouzském městě Uzès zemřel držitel ceny César, Zlaté palmy z Cannes i… (viac)

Reklama

Reklama