Reklama

Reklama

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Hudobný videoklip

Recenzie (234)

predators 

všetky recenzie používateľa

Tak tohoto sráče si pamatují mnozí generačně rovni a aby i mladíci nebyli ušetřeni Chuckyho malinkatých ručiček, modrounkých očiček a krásných bílých zoubků, zavítal na naše obrazovky, řekněme remake/prequel téhle zm*dí panenky. Myslím ale, že nejde o zklamání! A opět platí, že oběti musí být dementi...jinak by si s Chuckym poradili. 40% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

U snímkov o Chuckym vždy išlo o lepší priemer. Preto ma návrat Chuckyho v tomto filme príjemne prekvapil. Určite nezapadne v množstve priblblých hororov s rôznymi monštrami alebo deviantnými zabijakmi. Kladom filmu je, že bábika Chucky je stále rovnaká aj cez ubiehajúce roky. Príbeh určite nenudí a je tu prijateľné napätie, o nejakom hroznom alebo šokujúcom deji ťažko hovoriť, vydrží až do konca filmu. Štvorka celkom dobrý priemer, nie je to žiadna zlátanina. Vraždiaca bábika opäť v akcii s dobrými krvavými scénami, najskôr odsekol hlavu farára, potom vypichol oko a do tretice sekera v hube. Občas celkom napínavé a desivé a občas na smiech. Klasické diely zostanú klasikou, táto nadstavba je skôr už len pre zábavu. Ale keď to tvorcom vynáša, tak prečo by neprestali točiť ďalšie? ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mancini pripravil nový koncept, a to vraždenie v starom strašidelnom dome, čiže nový koncept pre sériu, ale inak niečo, čo sme videli inde už tisíckrát. Ale čo tam po neoriginalite, slušne to funguje, i keď je cítiť, že ide v novom tisícročí už o veľmi minoritnú záležitosť. Nová Chuckyho maska nie je to, čo by som od tejto značky zrovna potreboval, avšak nestále sme spoločne s postavami v tme, takže nakoniec si to divák ani neuvedomí. Film má pomaly štyri závery vrátane potitulkovej scény. Zmysel to síce dáva, avšak osobne by som udalosti posledných desiatich minút zakomponoval až do pokračovania. 70% ()

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale musím dát 5* ! Po těžkém zklamání z předchozích dvou dílů, je tohle opravdu lahůdka ! Vše funguje jak má, atmosféra skvělá, herecké výkony v pořádku, logika zvratů na úrovni, dostatek krve ( vede scéna s ,,čelistí" ), závěr povedený. Ačkoliv jsem za poslední dobu hodnotil filmy, které mě dostaly i víc, slabším hodnocením, tohle je pro mě, v rámci srdcové záležitosti ( za první tři díly ) prostě geniální pokračování do série ! ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Všetko, čo od Chuckyho čakáte, nič, čo by sa do neho nehodilo. Nečakaný bonus predstavuje sympatická, uveriteľne, ba dokonca rozumne sa správajúca hrdinka. Vlastne všetci tam majú všetkých 5 pohromade, žiadne vynútené hlúposti som nezaregistroval. K tomu naviac vydarený koniec... s týmto hororovým video filmom skrátka ťažko šliapnuť vedľa, je na nenáročný večer ako stvorený. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (26)

  • Herec Brad Dourif uviedol, že k tomu, aby vyzeral podobne ako v roku 1988 v prvej časti, musel mať na hlave parochňu a na tvári veľké množstvo mejkapu. (beso74)
  • Když Nica (Fiona Dourif) kontroluje v ložnici svojí matku, lze si všimnout, že stojí, i když má být na invalidním vozíčku. (korbitch22)
  • Ve scéně v čase 1:14:44 Nica (Fiona Dourif) padá z výšky přímo na záda, ale v čase 1:15:8 leží na břiše a jinde, než kam dopadala. (dc125)

Reklama

Reklama