Reklama

Reklama

Dámy a páni, finálna verzia

(festivalový názov)
  • Česko Final Cut - Dámy a pánové (festivalový názov) (viac)
Trailer
Experimentálny / Dráma / Romantický / Komédia
Maďarsko, 2012, 84 min

Réžia:

György Pálfi

Hrajú:

Brigitte Bardot (a.z.), Alain Delon (a.z.), Bruno Ganz (a.z.), Greta Garbo (a.z.), Rita Hayworth (a.z.), András Kozák (a.z.), Tony Chiu-wai Leung (a.z.) (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Ozajstný ľúbostný film rozpráva príbeh „ozajstného“ muža a „ozajstnej“ ženy. Aký je ozajstný muž v skutočnosti? A ozajstná žena? Režisér György Pálfi recyklovaním hrdinov a hrdiniek strieborného plátna (objektov toľkých snov a túžob) z 500 klasických filmov zostavil koláž, v ktorej sa dozviete, akí v skutočnosti sú, a čo sa stane, keď sa stretnú. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Diskusia

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Larrysbride

Iným spôsobom to nezoženieš. Potom je už možné si len kúpiť knihu v maďarčine, ku ktorej dostaneš kód na stiahnutie filmu zdarma.

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

György Pálfi spáchal umelecký zločin desaťročia a natočil TEN film, ktorí ste vždy chceli vidieť. Okrem toho urobil masívny prierez dejinami svetovej kinematografie a ironicky sa vysmial ekonomickej situácii maďarského filmu. Tomu hovorím odvaha a... niečo neskutočné. Už pri Taxidermii som vedel, že je ten muž génius. Teraz viem, že je to filmový mág.

Reklama

Reklama