Reklama

Reklama

Recenzie (4)

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Červenej drak vypadá jako fajn týpek na pokecání v baru, pokud by vám teda nevadilo, že by vás přitom rozpáral a potřel se vaší krví. Will si zázrakem našel holku a ztratil svoje detektivní schopnosti, aby je získá vydává se na dobrodružnou pouť za Hannibalem. Hodnocení: 7,5/10 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Červený drak, ktorý však je médiami zatiaľ označovaný ako "zúbková víla". Hannibal Lecter už roky trávi čas v ústave v Baltimore, kde je opäť pod dohľadom Fredericka. Trestu smrti unikol vďaka tomu, že ho obhajoba označila za človeka, ktorý nerozpoznával svoje konanie. Will Graham si nájde priateľku a spolu s jej synom žijú na opustenej chate s množstvom psov. Prichádza za ním Jak Crawford so žiadosťou o pomoc pri pátraní po "zúbkovej víle", vrahovi, ktorý si za obete vyberá dokonalé rodiny a všetkých členov zavraždí. Will jeho ponuku napriek váhaniu príjme a vracia sa do tímu. Nakoniec požiada o stretnutie s Hannibalom Lecterom, aby mu pomohol dostať sa na stopu vrahovi. Červený drak je v seriáli oveľa lepšie zvládnutou postavou ako v rovnomennom filme. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak nástup červeného draka nemohl dopadnout lépe. Už úvod byl prostě úchvatnej. Má to atmosféru a vizuální stránka je opět výborná. Tohle bude jistě jízda a je jen škoda, že Červeny drak dostal místo celé série, jen její polovinu, ale rozhodně se máme na co těšit, rozjeto to je hodně slušně. ()

Reklama

Reklama