Reklama

Reklama

MasterChef

(relácia)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (280)

HOCKEYKA

všetky recenzie používateľa

Je to presne taká blamáž,ako som predpokladala.U nás takmer všetky projekty prebraté zo zahraničných televízií skončia fiaskom,jednoducho na to nemáme tých správnych ľudí.Všetko,čo sa u nás s veľkou pompou dostane na obrazovky dopadne ako trapas,na ktorom by sa škodoradostne rehotali aj v Azerbajdžane.Sme fakt na smiech a ani zďaleka sme ešte nedozreli na západ,ktorému sa tak zúfalo snažíme vyrovnať.Tieto relácie sú toho jasným dôkazom.Možno by bolo dobré staviť na kreativitu a vymyslieť vlastný projekt,aspoň by nebolo s čím porovnávať. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zahraničnú verziu som nevidel a tak som bol zvedavý, čo je to zač. Videl som v nejakej relácii alebo to možno bola nejaká upútavka tých porotcov a zdali sa mi ako príjemní ľudia. Potom prišla klapka a oni sa veľmi neprirodzene hrali na tvrďasov, síce sa navzájom tak presviedčali a nabíjali energiou, ale bolo vidieť, že to hrajú, aby utvorili atmosféru. Na veľa ľudí hovorili, že sú arogantní a pritom sa tak správali len oni. Najlepšie bolo, keď sa jeden snažil zhodiť súťažiaceho, ale on neurobil vôbec zlé jedlo a druhý porotca ho podržal a následne tak urobil aj ďalší a ten porotca sa mi zdal, že sa následne cítil trápne, lebo to také aj bolo. Skoro žiadne odborné vysvetlenia, iba urážky a otrasné vyhadzovanie jedla do koša. Tomu hovorím plytvanie jedlom, je to také snobské sa tak správať k normálnemu jedlu, za ktoré by dali v chudobných krajinách, kde panuje hlad veľmi veľa. Toto nie je o jedle, toto je skôr komerčná šou, navyše hrala už v úvode na city, keď pustili časť, ako chlapík rozprával, že mu zomreli rodinní príslušníci, čo doplnili príslušnou hudbou. Snažím sa byť objektívny a zároveň hovorím svoj osobný názor a preto je toto len ďalší otrasný pokus zaujať. Divím sa tým ľuďom, kde ich berú, prečo sa tam hlásia a čo sú zač, lebo toto je odpad. Týmto sa iba upevnila pozícia jednotky na smetisku v našej republike televízii Markíza. Naozaj úbohé! ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

exitak odpad!

všetky recenzie používateľa

O čem to je? Je to maximálně přehrávaná reality show, která nemá s vařením nic společného. Pořad plný absurdit, dramatické hudby, uměle vyvolaných a přehraných rádoby dramatických a emotivních scén. Hodnotící trio aspiruje na idioty roku, kdo to proboha je, proč se tvaři jak kašpárci a jsou důležití jak ho***? Vztah k soutěžícím se dá taky těžko vypěstovat. Tohle je opravdová žumpa televizní zábavy. ()

flawi.f odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdo sleduje a má rád Masterchefa, kde v porotě zasedají vynikající a charismatičtí Gordon Ramsay, Joe Bastianich a Graham Elliot, tak mu tenhle amatérský, ubohý a laciný pokus od tandemu Nova&Markíza zvedne žaludek. Rádoby drsní porotci působí nepřirozeně - to zřejmě z důvodu toho, že jim bylo nařízeno "buďte drsní" - a veskrze působí spíš směšně. Hodnotím sice po prvním díle, ale pochybuji, že názor změním. Česko-Slovenskou verzi beru jako naprostou urážku originálního Masterchefa!!!!! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (5)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Súvisiace novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama