Reklama

Reklama

Heavenly Sword

Trailer 2

Obsahy(1)

Heavenly Sword je dobrodružným fantasy točícím se kolem Nebeského meče, s nímž nelze podnikat nic menšího, než se stát bohem a ovládnout svět. Klan Naričina otce meč chrání a vládce druhého, král Bohan, jej chce ukrást. Narika se vydává s Nebeským mečem najít dosud nepoznaného bratra, který je podle legendy coby syn svého otce schopen mečem vládnout. (Geriel)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (13)

mpet 

všetky recenzie používateľa

Od samotného počátku jsem měl pocit, jako když se koukám na sestříhané cinematic z nějaké hry. Animace mi sice nepřišla špatná, ale občas se postavy pohybovali tak nějak nemotorně a trhaně (skoro jako glitche ve hrách), což mi lezlo dost na nervy. No nakonec jsem asi nebyl daleko od pravdy, protože je to prý na základě hry. A můj názor na sledování her z pozice diváka je dosti špatný, neboť jak říkám: "není nic horšího než sledovat, jak někdo hraje a nemoci do toho zasáhnout," a z tohoto filmu jsem měl bohužel podobný pocit. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Hru jsem sice nehrál, ale určitý příběhový potenciál tam byl. Bohužel film působí jako skládačka z in-game cut scén, které tvoří zkratkovitý děj bez jakékoliv přidané hodnoty pro diváka. Animace nevypadá zle, ale při pohybech postav nebo mimice jsou vidět určité nedokonalosti. Jako filmově laděnou upoutávku ke hře bych to bral, jako samostatný film to ale v této podobě moc nefunguje. Pokud bych mohl akční sekvence odehrát s gamepadem v ruce, asi bych byl s hodnocením shovívavější. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ten plakát se mi strašně líbil a já jsem si myslel, že to bude pořádná akční a sexy 3D řežba. To se bohužel nekonalo. Ona to řežba místy je, ale ani tak nic moc, ale hlavně ta vizuální stránka není nijak dokonalá. Kdyby to byla počítačová hra, tak před pěti lety, možná by mě to i bavilo, ale jako film je to slabé. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Populárnu PS3 hru Heavenly Sword som síce nehral, ale poznám ju. Ako hráča ma teda potešilo, že to niektorá z hier dotiahla po vzore série Final Fantasy (mám na mysli Advent Children vychádzajúci priamo z udalostí vo Final Fantasy VII, nie samostatne stojaci Spirit Within) do celovečerného počítačovo animovaného filmu. Bohužiaľ, to je tak jedno jediné, pre film samotný aj tak nepodstatné pozitívum. Ďalej som sa už nestíhal diviť, čo sa režisér snažil divákom v roku 2014 predhodiť pred oči. V prvom momente zarazí veľmi slabá animácia, ktorá by nemohla očariť ani v roku 2005 na PS-dvojke, nie to dnes, keď Pixar chrlí jeden vyšperkovaný animák za druhým. Samozrejme, takú kvalitnú animácie som od „video-animáku“ neočakával, ale Heavenly Sword nedosahuje ani len priemerných kvalít. Postavám chýba základná mimika, prostredia sú fádne a celé je to bez nápadu. Skazu následne dokoná chabý dabing, ktorý jednak nekorešponduje s výrazom tváre postáv, ale hlavne mu chýbajú akékoľvek emócie. Je tak jedno, či postavy kričia alebo prednášajú nejaký srdcervúci monológ. Dablérka jednoducho odčítava text ako zo šlabikára. Viaceré postavy navyše dabuje jeden a ten istý hlas! Odhliadnuc od silne podpriemerného vizuálu, ani tak tu nie je o čo stáť. Príbeh je nezaujímavý a celé to pôsobí skôr ako bez zmyslu pozlepované cut-scény z videohry ako plnohodnotný film. Čakal som aspoň nápadité bitky, no aj tu film sklame na plnej čiare. Nič vizuálne pútavé sa pri nich nedeje, jedna je ako druhá, sú nezáživné a úplne bez napätia. Toto skutočne nemôže potešiť ani len tých najsklanejších fanúšikov Heavenly Swordu. Absolútne zbytočný videoherný animák. Aj tých pár bodov v hodnotení len zato, že som „gamer“ a tak nejako automaticky beriem tieto videoherné animáky na milosť. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Keďže som býval gamer, tak niečo ma zlákalo pozrieť si tento remake, dosť úspešnej hry. Pravdu povediac, po celú dobu som sa cítil ako v tých pasážach medzi hernými scénkami, no zaujalo ma prostredie, chuť postáv a fantázia... Je pravda, že celé to pôsobí čudným dojmom, aj sme sa zasmiali, aj sme sa divili, no ako výfič je to si myslím dobrá vec. PS: Na animák, hlavne ženské postavy sú riadne sexi :-) ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama