Reklama

Reklama

Halo 4 - film

(seriál)
  • USA Halo 4: Forward Unto Dawn
Trailer

Kadet Vesmírného velení Spojených národů (UNSC) prožívá krizi svědomí. Má se totiž postavit tváří v tvář mimozemské alianci známé pod názvem Pakt na bitevním poli a v boji za budoucnost lidstva čerpá inspiraci od Master Chiefa. Píše se rok 2525 a lidstvo právě začalo kolonizovat vesmír. Skupina kadetů podstupuje výcvik, jak zakročit proti lidským povstalcům. Jeden člen skupiny – Thomas Lasky – pochybuje o svých schopnostech vojáka i o válce samotné. Zatímco svádí svůj vnitřní boj, zemi napadne neznámá mimozemská rasa. Laskyho a jeho skupinu zachrání před útokem jeden z legendárních supervojáků UNSC známý pod jménem John-117. John musí Laskyho motivovat, aby naplnil svůj potenciál vojáka a vůdce v boji proti nejnebezpečnějšímu nepříteli, jakému kdy lidstvo čelilo. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (61)

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Skvělost! Jakožto miniserálový počin nemůžu než chválit a chválit! Měl jsem tu možnost to vidět celé v kuse, jako 91 minutový film, bez jakýchkoliv pauz, a to co se děje v posledních 40. minutách nadmíru překonalo veškerá má očekávání a zároveň to velice silně nakopává zadnici všem letošním sci-fi počínům včetně ultrabídného Promethea! Tohle je pro mě neuvěřitelně adrenalinová záležitost se skvělými efekty. Všechno tu funguje naprosto na jedničku! Herecky vkusné, atmosféra graduje jako divá, zvukový podmaz odvádí 200% a v moment, kdy jsem už snad čekal, že to končí, to dál pumpuje na lesní cestě! Začátek je lehce slow, ale dostane se to do takových toček, že tomu může závidět spoustu velkých a drahých sci-fi filmů. Chtěl jsem dát 4*, ale v rámci celého projektu a skutečnosti, že se jedná o "video poutač" na blížící se hru Halo, tak musím za 5*. Hendler odvedl nevídaně dobrou práci a při nástupu Master Chiefa mě opět mrazilo až nevím kde :-). Vizuálně výborné, herně věrné a pro fanoušky a jiné milovníky sci-fi opravdu doporučuju. Kéž by se od tohohle motivovali a odrazili tvůrci celovečeráku. ()

Terzeus 

všetky recenzie používateľa

Z hľadiska cieľovej skupiny a účelu je to ďaleko lepšie než som očakával, vlastne, vynikajúce. Práve Forward Unto Dawn ukazuje prečo nikdy nebol a nikdy nebude veľkofilm Halo zlým nápadom. Dúfam, že sa ho raz dočkáme. Ale späť k tejto malej sérii - videl som 91minútový zostrih a ten potvrdzuje konzistentnosť, celistvosť a jasnú istotu v režisérových rukách. FUD mal byť prequelom, nie veľkým seriálovým zázrakom o komplexnom rozvoji postáv. Vzhľadom k tomu aký malý priestor je pre seriál v hodine a pol to však opäť prekonáva všetky očakávania. Vizuálne je to pohlcujúce, postavy sú sympatické, nie je ťažké sa s nimi stotožniť, emócie nefalšované a pre každého fanúšika Halo zdrvujúco úprimné a verné estetike a podstate hry. Master Chief je úžasný, napriek odlišnému hlasu a vôbec, adrenalín v tak mini produkcii a akcia je na vkusných pomeroch. A to som naozaj objektívny. Keď to začínalo, povedal som si, že to bude asi ďalšia nevydarená nevydarená vec k/resp. podľa videohry. Som vrelo a úprimne rád, že som sa mýlil. Seriál nielen že splnil účel a obohacuje hranie Halo 4 ak si ho človek pozrie ale predovšetkým pôsobí ako od fanúšikov pre fanúšikov. Je tu skrátka všetko. ()

Reklama

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem to jako film. Prvních 55 minut mi to přišlo hrozně nudných a dost vykradený výcvik z hvězdné pěchoty taky slabota. Potom už to docela šlo. Efekty jsou parádní, hudba taky, ale vůbec mi nesedlo herecké obsazení a příběh byl o ničem. Tento počin mě vůbec nenadchnul a znovu už ho vidět nemusím. Za ty efekty a hudbu dávám alespoň 35% :) ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Treba akceptovať, že ide o príbeh z výcvikovej školy. Detské (teenagerské) postavy sú dobre a jasne charakterizované, filmík slušne šliape na päty ENDEROVEJ HRE. Finálna ikonizácia Master Chiefa je totálne dokonalá a pár scén ostane dosť dlho v pamäti. Lepšie ako HALO: NIGHTFALL, ale asi skôr pre mladšie publikum... ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Díky skromné stopáži člověku ani nepřijde, že si vůbec něco pustil, protože to uteče jako voda. Především jsem byl nadšený technickým zpracováním tohoto projektu, protože něco takového jsem vážně nečekal. A závěr byl splněný sen, kdy se na základnu navalili emzáci a nakonec i samotný Master Chief. Víc takového Halo prosím. 90% ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama