Reklama

Reklama

Keď sa tajomná a plachá mladá žena Katie (Julianne Houghová) objaví v malom mestečku Southport v Severnej Karolíne, jej náhly príchod rozvíri pokojnú hladinu miestneho života. Všetci obyvatelia sú nesmierne zvedaví a chcú poznať jej minulosť, ktorú zahaľuje rúško tajomstva. Hoci sa Katie spočiatku bráni nadviazať akýkoľvek vzťah, postupom času sa zoznamuje so susedkou Jo (Cobie Smuldersová)  a s mladým ovdoveným majiteľom starého obchodu Alexom (Josh Duhamel) a jeho dvoma deťmi. Zdá sa, že Katie sa v ospalom južanskom mestečku usadí natrvalo. No najprv sa musí definitívne rozhodnúť – zvolí si život na úteku alebo zapustí korene a založí novú rodinu v bezpečnom prístave svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (253)

Othello odpad!

všetky recenzie používateľa

Whoa. Lasse Hallström je taková moje nemesis a s timhle na něj už fakt seru. Tahle jupícká sračka může být užitná jen pro ty, pro které je vzrušujícím vrcholem měsíce slevová akce v kauflandu a budou ronit slzy dojetí v objetí supermodela se supermodelkou a jejich harantů ve stínu zlého policisty, který jako jediná postava ve filmu má alespoň nějaký rozměr. Tedy jeden. Genuine evil a s Hostem zatím největší kýbl hoven roku. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

neni sparks naahodou potomok rosamundy pilcherovej ??? Ak aj nie, v hollywoode ju totaalne nahradzuje. :) Ešte aj tie "posledné listy" čo nezhoreli v dome poliatom benzínom (mimochodom asi to už bol posledný benzín inak by vybuchli aj naadrže) su totálny sladký gombík ... bodka za podpriemerným romantickým farebným hollywoodskym nepodarkom. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

No to ma podrž.. Bezpečný prístav sfilmovaný bestseller od autora N.Sparksa je prechádzka jedným obrovským,otravným klišé,s predvídateľným dejom,slabou zápletkou,nudnými scénami,pri ktorých som dopredu vedela ako to celé dopadne.Celkom tradične ako v prípade The Lucky One či The Last song od prekvapujúco rovnakého autora.Veľa nechýba a skoro ako cez kopirák.Priznám sa ak by príbeh nesprevádzal dostačujúco (pre mňa) :) sympatický herec v hl.úlohe,tak potom neviem čo by ma prinútilo toto dopozerať.Očakávanie strieda sklamanie 25 - 35 %,človek sa teší a potom hreší :) Další príbeh v rade tých nešťastných pri ktorých uvidím,oprášim,zabudnem,idem a ani si len nespomeniem. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (13)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama