Reklama

Reklama

Milly a Jess boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdielali absolútne všetko – tajomstvá, oblečenie, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzanie hlúpostí im zostali z mladosti až do dospelosti. V živote ale raz nastane chvíľa, keď sa každý musí začať správať dospelo... Alebo nie? Snažiť sa žiť „dospelo" má ale rôzne podoby. Zatiaľ čo Milly má úžasnú prácu a žije v krásnom dome s manželom Kitom a dvomi deťmi, Jess a jej priateľ Jago žijú bohémskym životom na hausbóte. Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou. Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne. Jess po mnohých neúspešných pokusoch, keď sa snažila otehotnieť, konečne prelomila smolu a chce s Milly osláviť radostnú správu. Tá má bohužiaľ úplne opačnú novinku – zistili jej rakovinu prsníka. Dlhoročné kamarátky sa tak ocitajú pred životnou skúškou, ako sa pobiť s vážnym ochorením jednej z nich, keď druhá prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Vydrží to ich priateľstvo? (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 5

Recenzie (141)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

u těhle filmů je dopředu jasné o čem budou,jak dopadnou a že budou smutné.Pak je otázka,jak se toho chopí tvůrci,zda půjde o poctivého dojiče emocí jako třeba My sisters keeper,nebo o prvoplánovou záležitost.Tohle je spíš ten druhý případ a jakkoliv se na plátně děly smutné věci,které asi těžko pochopí někdo kdo si tím neprošel,mě osobně ten film spíš vadil,než by mě dojímal a to je u podobného druhu filmu docela špatně.Za celou dobu jsem se nedokázal sžít s postavami a jejich osud mě tak ve finále nedojmul ani nijak extrémně nezasáhl.škoda...chtěl sem se nechat dojmout...40% ()

bobby_jean 

všetky recenzie používateľa

Emócie to malo asi vyvolať silnejšie. Hodnotenie nie je založené na celkovom prežití a precítení toho, čo sa deje, skor tak všeobecne na dobrom spracovaní. Odľahčovanie deja vzhľadom na vývoj príbehu bolo vítané a hoci je asi jasný záver už dávno dopredu, radi sa pozriete, ako si hlavné postavy žijú svoj a zároveň aj spoločný svet. Ale nebolo mi všetko jedno, to by som klamala. ()

Reklama

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Je to doják, ale s ideální vyrovnaností mezi přehnaně vynucenými emocemi a nenuceností. Myslím, že hodě z toho je tu ovlivněno výběrem hlavního dua, protože Drew a Toni spolu opravdu skvěle na plátně fungovali. Jinak to není nic objevného ani naprosto úžasného a nečekaného, ale jako film působí velmi upřímně a přijemně, nemám tedy jediný důvod jít s hodnocením níže. ()

Wancohoff 

všetky recenzie používateľa

nemam rad tieto pripady, ktore sa mi stavaju casto, ze vidim novu komediu s dobrym hodnotenim, pustim si film stym ze sa idem zasmiat a ono to vobec nieje komedia. ako tu niekto pisal, je to film o zenach, pre zeny, a uz vobec nie komedia ale drama.ktora ma teda moc nebavila a ani nenadchla. na podobnu temu je ovela viac lepsich filmov. aby som nebol svina dam 2 hviezdy. no od komedii ocakavam humor ! ()

Teg 

všetky recenzie používateľa

Zaprvé, ten obsah psal nejspíš někdo kdo viděl jenom upoutávku. Zadruhé, ten film je slátanina prvoplánových dojákových scén a žánrových klišé, které v samotném závěru dotáhnou do naprosté absurdity aby z diváka vydojili poslední zbytek emocí. Zatřetí, lituju, že jsem si ho pustil a příště se raději kouknu třeba na Klepání na nebeskou bránu. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (12)

  • Dva detailní záběry ve filmu byly natočený na iPhone, jelikož to podle režisérky Catherine Hardwicke působilo intimněji. (hansel97)
  • Jennifer Aniston byla původně obsazena do role Jess, ale poté, co se práce na filmu opozdily, od něj odstoupila. Nahradit ji měla Rachel Weisz, ale ta od snímku také po čase odpustila, a tak jí nahradila Drew Barrymore. (Patw)
  • Natáčelo se ve městěch Londýn a Ilkley Moor ve Velké Británii. Nemocnice, která je k vidění ve filmu, je UCH Macmillan Cancer Centre. (willy1)

Reklama

Reklama