Reklama

Reklama

Lady Dianu, princeznú z Walesu, pozná takmer každý. Len málokto však pozná skutočnú Dianu Spencerovú, len málokto v nej vidí obyčajnú ženu. Film Diana nie je klasickým životopisom, zameriava sa na posledné dva roky jej života, kedy opustila kráľovskú rodinu a tiesnivý život v Buckinghamskom paláci. Na roky naplnené novou chuťou žiť, neúnavnou charitatívnou prácou a ľúbostným vzťahom, v aký už ani nedúfala. Meno jej lásky bude pre mnohých prekvapením, rovnako ako vynaliezavé triky a preoblečenia, ktoré musela princezná Diana používať na schôdzky so svojím partnerom mimo dosahu štvavých fotografov a ochranky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (213)

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Film, na který jsem byla dost zvědavá. Ovšem ne uplně zdařilý, především příběh tohoto formátu, by měl být vyprávěn jako celek a ne jako jeho jedna linie, což je určitě škoda. Nic proti Naomi Watts, jen kdyby byl snímek zachycen jinak. Pár emocionálních chvilek tu bylo, ale zas dost zbytečných scén. Stopáž filmu by mi nevadila, pokud by obsahovala mnohem, mnohem víc. Co tenhle film dokázal, je, že se nemůžu dočkat až sednu nad knihu o NÍ. ()

Sammya 

všetky recenzie používateľa

Byla to nebetyčná nuda. Naomi Watts mám ráda, ale jak už tu padlo, role jí opravdu nesedla. To nekonečné will they-won't they, což se zdálo jádrem filmu, bylo děsně natahované. Líbila se mi ale jedna věc a to, že Dianinu smrt tam neukázali. Nebylo potřeba. Předpokládali, že každý ví, co se stalo, když všem začal v noci zvonit telefon. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Dvě hezký prdelky ve dvou pohádkách o princeznách se zlatou sponkou ve vlasech; Nicole a Naomi. Obě jsou moc krásné, kvůli oběma bych i sedmihlavou saň tupou sekerkou sťal, obě ale taky měly smůlu, že jejich filmy připomínaly spěšný vlak české pošty, který projede pod oknem a ani nezahouká. Poslední dobou nám ta životopisná dráma moc ne-e, co? Jestli ono to náhodou nebude tím, že ne každá slavná ozdobička visí na zajímavém stromečku nebo že ozdobičky jsou ke koukání, ne ke zkoumání... ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Z Diany dělá snímek světici-mučednici, z jednoho z jejích vztahů pak osudovou lásku nebeskou. Režisér se údajně snažil Dianu popsat jako inteligentní ženu, ale udělal z ní blbku, protože ve filmu řeší milostné neshody způsobem, který by mohl připadat chytrý leda tak žákyním základní školy. A to ještě pomocné. Diana zde vyobrazená nemá daleko ke stalkerce. Pákistánský doktor, se kterým měla pletky, musel po premiéře z ostudy chodit kanály. SHRNUTÍ: Když vám pod okny vyřvává princezna z Walesu, máte zaděláno na mezinárodní průšvih. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Vari horšia mramorizácia humanistickej osobnosti ani nešla vytvoriť. To je tak, keď miesto podstatných faktov a skutočností (z náročného života Diany) zamiešate do príbehu labyrint triviálnej romantickej zápletky s polo-bláznivým scenárom a priteplenými postavami. Od telenovely a spracovania podobnej tomu sa líši spomínaným životopisným portrétom z krátkeho obdobia s pakistanským lekárom až po onú osudnú nehodu. Zúfalejšie než GRACE (2014) s tým, že druhú * som hľadal všade, kde sa dalo :). ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo po dobu 9 týdnů, a to v Chorvatsku, Londýně, Pákistánu a Mozambiku. (jenik71)

Reklama

Reklama