Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 2

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 2

Recenzie (291)

venison 

všetky recenzie používateľa

Když vezmete Mimoně a dáte jim lepší komunikační schopnosti, tak Vám vzniknou Buvové v čele s králem "Jelimánem".. Ale jinak je to švanda nabitá akcí a přiměřeně silným příběhem :-) Velmi se mi líbila hlavní hrdinka jiného etnika ;-) Sympatický relax, u kterého jsem se zasmála, ale asi se mi za pár dní vykouří z hlavy :-) Ps: Bacha Vaše děti to budou zbožňovat a vyžadovat pouštění do zblbnutí :-D ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jaký je účel tvého obličeje?" Tak to už si nevzpomínám, ale jsem si poměrně jistý tím, že fialová znamená infarkt. Jako humanoosoba, která nerada dělá utíkání, však musím konstatovat, že Buvové měli své povedené chvilky. Nicméně žádnou třeskutou zábavu jsem nezaznamenal, zkomolená slova mne po chvíli přestala bavit a na konci se to na můj vkus příliš natahovalo. Přesto si myslím, že to nebylo špatné a pokud s tím někdo nesouhlasí, tak ho musím upozornit na to, že mám doma kušáka a nebudu váhat ho v případě konfrontace použít. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jeden z těch standardních animáků,který nepřináší nic objevného,ale dokáže zabavit.Technické zpracování je v pořádku,hlasy v originálním znění jsou fajn a tu a tam se mihne zajímavý nápad.Přijít tenhle animák o pár let dřív,byla by to nejspíš ultra pecka,ale v dnešním měřítku nemůžu jít výš než na 70% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na počudovanie sa z tohto animáku s odstupom času vykľul celkom milý, pomerne citlivý počin, v ktorom dostáva priestor najmä sila okolo puta zrodu priateľstva. Vtipných scén síce nie je mnoho, no z "Konečne doma" sa nakoniec stal solídny výchovný prvok pre najmenších, ktorí by si od malička mali uvedomiť, že slovo či sľub priateľa, je vo veľa prípadoch omnoho viac, ako nový kryt na iPhone. ()

vteco 

všetky recenzie používateľa

Šíleně barevné mimozemské dobrodružství tvářící se strašně vtipně a fajnově, moc radosti nenapáchá. Konečně doma vyrukovalo s nezajímavými, neoriginálními mimozemšťany a ještě více nudnými vedlejšími postavami. Na tohle všechno se ještě naplácalo snad celé album nejlepších songů od Rihanny, aby uměle vytvořily pozitivní a uvolněnou atmosféru. Pár dobrých scén se najde, ale vesměs nic, co by překvapilo či se vrylo do paměti. /40%/ (Kino - Prom.) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Jennifer Lopez okrem toho, že prepožičala svoj hlas postave Lucy, naspievala k filmu aj pieseň „Feel The Light“. (Keithe)
  • V knižnej predlohe sa postava Oh (Jim Parsons) volá J.Lo. Rovnakú prezývku má aj Jennifer Lopez, ktorá v tomto filme prepožičala hlas postave Lucy Tucci. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2015 na Boulder IFF v Boulder v Coloradu. (Varan)

Reklama

Reklama