Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 1

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (290)

movieband 

všetky recenzie používateľa

Pohádka, která je opravdu zaměřena na ty nejmenší z řad diváků. V první polovině jsem u toho umíral a říkal si, jestli mám fakt dost odvahy dokoukat to žvatlání dokonce, ale nakonec se z toho vyklubal solidní kousek, který mile překvapí v závěru, a konečný zvrat je vskutku překvapivý. Milá pohádka, kterou je lepší zvládnout s vypnutou palicí. Soundtrack s písněmi od Rihanny (?) mi to místy dost kazil a to žvatlání... měl sem 100 chutí zabíjet. Napodruhé bych se už ale asi nudil. 70% ()

Grran odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale todle je fakt průserovatej průser, zas jednou jsem málem odešel z kina. Dabing i celej příběh je hrůza. Od animáku s tímto trailerem bych čekal aspoň minimální zábavu, ale tady člověk po nějaké chvíli přemýšlí o vraždě, když mu pak dojde, že tolik lidí odpovědných za vznik tohodle, kteří jsou navíc tak daleko by nikdy stihnout zabít nedokázal a také, že škoda už byla napáchána, začne se vkrádat myšlenka, jestli se není lepší udusit popkornem, které žvýká děcko před vámi, nebo to přeci jen vydržet do konce a získat řád Hrdina. Vřele nedoporučuji. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Najskôr som kdesi začul krásnu pieseň od Rihanny a hovorím si, že toto bude hit a už onedlho to budeme počúvať z rádia i niekoľkokrát za deň. Lenže akosi ma môj inštinkt výnimočne zradil a pieseň sa u nás nehrá. Animák ma v klipe zaujal a spolu s deťmi sme očakávali vydanie na dvd. Prišiel deň D, kúpili sme a hneď večer sme si film zamilovali. Dej animáku je zaujímavý, pre deti určite, tí vidia mimozemšťanov úplne všade. Úvod celkom fajn, potom sa to pomaličky rozbieha a od polky je to super jazda. Postavičky sú milé, najmä hlavný Buv... Tesne pred záverom, práve v momente keď znie spomínaná pieseň od Rihanny ma film úplne pohltil a v scéne, kde sa Buv nevie rozhodnúť či ísť alebo zostať film rozdáva emócie jedna radosť. Večne usmievavý a optimisticky naladený Buv si ma získal. Moderných piesní tu zaznie viac a myslím, že prekvapivo dobre zapadli. Aj tá od J. Lopez. Home je pekný animák, ktorý si deti určite zamilujú a ja pri svojich 38 rokoch som asi ešte tiež decko...100%. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na počudovanie sa z tohto animáku s odstupom času vykľul celkom milý, pomerne citlivý počin, v ktorom dostáva priestor najmä sila okolo puta zrodu priateľstva. Vtipných scén síce nie je mnoho, no z "Konečne doma" sa nakoniec stal solídny výchovný prvok pre najmenších, ktorí by si od malička mali uvedomiť, že slovo či sľub priateľa, je vo veľa prípadoch omnoho viac, ako nový kryt na iPhone. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Prvotřídní sračka, jež je kouzelná snad jen v tom, jak otravný alien může být. Afro lady boy disponujeme slovutnými projevy o tom, kterak se správný přítel má chovati, což je pro dětičky jistě velice poučné, avšak já si raději chtěl pletací jehlicí probodnout slezinu, abych advent prožil na JIPce, než poslouchat TOTO. 22% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • V knižnej predlohe sa postava Oh (Jim Parsons) volá J.Lo. Rovnakú prezývku má aj Jennifer Lopez, ktorá v tomto filme prepožičala hlas postave Lucy Tucci. (Astonko)
  • Postava 'Tip' Tucci v průběhu filmu zmíní, že pochází z Barbadosu. Odtud pochází i zpěvačka Rihanna, která tuto postavu namluvila a nazpívala většinu písniček ve filmu. (J.Cobra)
  • Postava 'Tip' Tucci, kterou namluvila zpěvačka Rihanna, je první afroamerickou postavou v animovaném filmu od studia DreamWorks Animation. (filmsim)

Reklama

Reklama