Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sú hrdí rodičia malého dievčatka a akosi sa zmierili s tým, že pre nich už divoké večierky skončili. Žijú v útulnom domčeku v tichej ulici a pomaly sa pripravujú na krízu stredného veku. Keď si susedný dom prenajmú vysokoškoláci na čele s vyrysovaným krásavcom Teddym (Zac Efron) zavetria nebezpečenstvo, ale najprv sa rozhodnú pre priateľský prístup. K nemu patrí aj sľub dodržiavania nočného pokoja a záväzok nevolať políciu hneď, ak by sa niekedy náhodou party vymkla spod kontroly. Lenže už druhá poriadna nočná jazda všetky ušľachtilé záväzky rozmetá a medzi obidvoma domami sa rozzúri otvorená vojna, v ktorej sú povolené všetky zbrane. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že unavení rodičia nemajú proti naštartovaným študentom žiadnu šancu, ale aj Mac a Kelly boli kedysi mladí a z tej doby si pamätajú veľa dosť nepekných trikov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (23)

Trailer 3

Recenzie (557)

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,NEMŮŽEME BÝT JEDINÍ LIDI V SOUSEDSTVÍ, KTERÝM TO VADÍ. MUSÍME DOSTAT VŠECHNY NA NAŠI STRANU. ZAPOČÍT REVOLUCI...“ /// Narvat si držku tančícíma houbičkami, postavit péro na povel, alkáč, drogy, samej penis (v hubě – jako že vo tom mluvěj…) a vagína. A penis. A vagína. A šukání (Seth si dělá asi prdel z toho, že může šukat. Hahaha, hihihihi…). A mrdka. Stupidní netradiční sousedská válka, při který bych potřeboval, aby mi někdo říkal, kdy se mám smát. (Začít. Přestat bych snad dokázal…) Rogen se chová jako čurák, ale hlavně bych mu doporučil - ,,ty vole, nesnaž se hrát! NIC!“ Teenegerská komedie. ? (jo, to je otazník, jako že se teď ptám.) Soráč, pro mě jen další Hollywoodská apokalypsa, která si samozřejmě svoji osobu v publiku najde. Fuj! Nečum na mě!... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S taťkou přemejšlíme, jestli by nám penis dokázal zaplatit výřivku. (Že je tchán bohatej? Aha…). 2.) Sním o sexu s S.Rogenem. Jeho tělo je tak vzrušující... (a pak by jsme mohli podojit maminu!). 3.) Thx za titule ,,malia“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Oproti ukázkám najedou zpočátku SOUSEDI na nezvykle kamarádský styl seznamování a až jeden nevinný podraz začne ono mstivé rodeo, kde se jde až na tělo a airbagy hází tlusťocha vzduchem. Překvapivě sympatický Efron a domestikovaný Rogen rozjíždí zábavnou taškařici, kde je jediným neviňátkem malá holčička, která v závěru navleče Heisenbergovu kombinézu. Strašně roztomilé děcko. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien | Hudba: Michael Andrews | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Point Grey Pictures, Good Universe | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 266,586,800 $ || Nekonzistentná, krčovitá trapárňa. Film, ktorý je žánrovo sólovo označnený ako komédia, by mala mať viac, než jednu pasáž, kde sa fakt zasmejem. Nemala. Ps: Je veľmi pravdepodobné, že keby som bol nevidel včera jednu výbornú komédiu (nemeckú!), tak by to išlo asi o 1-2 hviezdy vyššie. Aj napriek strašnému hereckému výkonu Setha Rogena. Čo už, porovnávaniu sa človek nevyhne... 25% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Seth Rogen opätovne potvrdil, že je špecialista na najtrápnejšie fóry na zemeguli. Zdá sa, ale že má svojich fanúšikov, ktoré sa vedia naladiť na jeho "intelektuálnu" dĺžku. Hovna, chcanky, grcky, kondómy, to je fakt neskutočne novátorská téma, to by sa nejeden popukal. O čo horšie, Efron ho herecký ešte dokonca podliezol. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (16)

  • V Austrálii a Veľkej Británii bol film uvedený pod názvom Bad Neighbours, aby sa predišlo k zámene s austrálskym televíznym seriálom Neighbours (1985). (beso74)
  • Peta (Dave Franco) ve filmu studuje psychologii, stejně jako jeho představitel, který psychologii studoval na univerzitě. (AlfaNumerO)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Reklama

Reklama