Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

stolista 

všetky recenzie používateľa

Česká Partička mě prozatím míjí (nevím,jestli je to dobře, nebo to stojí za zkouknutí..), ale tohle je docela fajn cestopis po Slovensku. Jasný, je to dělaný televizí, takže to má ten nádech "reality show".. ale dá se to. Taková příjemná 40minutová oddychovka a člověk se něco přiučí o bratrech sousedech. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

5*je hlavně za první sérii, která je na 10*, je geniální, a považuji jí v rámci TV zábavy za jednu z nejlepších věcí, které jsem viděl, jelikož jsem se smíchy válel skoro po celou její dobu. Čtveřice chalanů Jakab + Kemka + Latinák + Miezga tady ve své sehranosti dokázala předvést to nejlepší v rámci svého humoru, který praktikují na slovenských obrazovkách již mnoho let. __________________________________________________________________________________________________ Škoda jen, že v dalších sériích se už Dangl klasicky utrhl ze řetězu, a začal do formátu cpát různé další věci jako trpaslíky, po zrušení Partičky také hry z ní, které sem vůbec nepasovali, a taky humorné situace už působili oproti první sérii dost uměle. ()

Reklama

Polcas 

všetky recenzie používateľa

Na tento cestopis som sa veľmi tešil,kedže túto štvoricu hercov mám celkom rád a takisto mám rád aj prírodu.Tešil som sa že sa dozviem niečo viac o slovenských pamiatkach.Ono to vyzeralo celkom nádejne,no ku koncu mi hrozne vadili tie na silu hrané a niekedy až trápne scénky.Rozhodne sa to dalo urobiť omnoho krajšie(viac prírody,viac pamiatok a menej sileného humoru). Edit: Za druhú sériu by si chalaňi (na čele s Danglom) zaslúžili po papuli. Trápne,nevtipné divadlo... ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Partičku poznám a aj keď sa určite nedá považovať za prezentáciu inteligentného či hlbšieho humoru, na slovenské chudobné (aj finančne, ale hlavne mám na mysli ich dramaturgčnú stránku ) televízne pomery je to pomerne slušná zábava. Tv show Vo štvorici po Slovensku vychádza práve zo základov, na ktorých bola budovaná jej staršia sestra. Určite je to originálny a zaujímavý nápad ako Slovákom prezentovať to najlepšie čo doma majú a ani o tom nevedia prostredníctvom televíznych kamier, známych zabávačov a detektívnych indícií. Lenže počiatočné nadšenie po prvom dieli opadlo a zostal po ňom pocit pramálo využitého potenciálu a humorných vsuviek. Z konkrétnych zaujímavostí našej vlasti sa naozaj spomínajú väčšinou len tie, ktoré pozná skoro každý, možno preto sú priblížené len veľmi povrchne a oveľa väčší priestor sa venuje nezáživným konverzáciám hlavných protagonistov. No a taký Kemka je neskutočne na nervy lezúca trápna a nudná osoba, ktorú by som určite zo seriálu vyhodila (a nikomu by asi ani nechýbal). Hviezdička za nápad, za aspoň pár panoramatických záberov a za skvelého Lukáša Latináka. ()

unagi 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne sa musím tešiť z tohoto TV programu. Dôvod? Dnešná civilizácia má trend sedieť pred telkou a kukať na blbosti. Veď čo nám iné môžu ponúknuť na Slovenských TV staniciach? A táto blbosť aspoň ukazuje krásne zákutia Slovenska o ktorých bohužial ani nevieme. Konečne sa dozvedáme o našom území aj z gauča našej obývačky a pri zapnutej debilite ako to už máme radi. Naši herci nestoja za veľa, ale zase mi ani nevadia a dakedy sa aj zasmejem...dakedy! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)

Reklama

Reklama