Reklama

Reklama

Oko dravca

  • Česko Oko dravce (viac)
Trailer 3
Akčný / Mysteriózny / Thriller
USA / Nemecko, 2008, 118 min

Réžia:

D.J. Caruso

Kamera:

Dariusz Wolski

Hudba:

Brian Tyler

Hrajú:

Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton, Ethan Embry, Michael Chiklis, Anthony Mackie, Fahim Fazli, Cameron Boyce, Marc Singer (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rachel je slobodná matka osemročného syna. Práve ho pustila na výlet so školským orchestrom, takže ju úprimne vystraší telefonát neznámej ženy, ktorá jej ponúkne jednoduchý obchod – život chlapca za plnenie jej príkazov.
Jerry drzý výrastok, jedného dňa objaví vo svojom pôvodne prázdnom byte zásoby teroristickej skupiny. Aj jemu neznáme žena zavolá a varuje ho, aby utiekol. On jej neverí a zatkne ho FBI. Jeden povolený telefonát a ten istý hlas dá Jerrymu druhú šancu na útek. Tentokrát sa šance Jerry chopí a stretáva sa s Rachel. Dvaja neznámi ľudia spojení neznámym hlasom pochopia, že ich osud je v rukách niekoho, kto sleduje každý ich krok a dokáže ich prinútiť aj k tým najšialenejším akciám. Otázka je prečo to neznáme žena robí? (TV Markíza)

(viac)

Galéria (39)

Súvisiace novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (viac)

Praštit, či nepraštit kladivem?

Praštit, či nepraštit kladivem?

30.09.2008

Marvel teda umí překvapit. Když jsme naposledy psali o komiksové adaptaci Thor, ve které je student Donald Blake vlastně převtělením vikingského boha a používá k boji se Zlem své magické válečné… (viac)

Reklama

Reklama