Reklama

Reklama

Dospeláci 2

  • Česko Machři 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pred troma rokmi zažil Lenny (Adam Sandler) s priateľmi z detstva Marcusom (David Spade), Ericom (Kevin James) a Kurtom (Chris Rock) úžasné leto, na ktoré nedokáže zabudnúť, ani keby chcel – a on, pochopiteľne, nechce -, takže asi veľmi neprekvapí, že rozhodnutie dopriať svojim deťom, a tak trochu i sebe, vrchovato podobnej zábavy, nevyhnutne vyústi do rozhodnutia presťahovať sa do rodného mesta! Koniec koncov, čo môže byť lepšie, ako vychovávať deti spolu s kamarátmi, nonstop naladenými na rovnakú vlnovú dĺžku, a ich (dúfajme) rovnako skvelým potomstvom? Nanešťastie sa však relatívne rýchlo ukáže, že život a vytúžené sladké ničnerobenie človeku dokážu poriadne osladiť nečakané komplikácie v podobe tyranov, ktorí vám znepríjemňovali spätne inak vcelku idylicky vyzerajúce obdobie školskej dochádzky, ale i tyranov, ktorí sa o to isté snažia u vašich detí. Za zmienku ale rozhodne stoja i psychopatickí účastníci cestnej premávky, strážcovia zákona pod vplyvom a celá plejáda rôznorodo vyšinutých spoluobčanov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (500)

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Jen s hodně velkým sebezapřením tomu filmu nedám odpad. Hned úvodní scéna se CGI jelenem, co běhá po baráku a chčije na jeho obyvatele, bylo obrovský WTF, ze kterýho mě následně nevytrhnul ani opičí syn Davida Spada a rádobyvtipnej autobusák, kterej měl asi převzít štafetu po chybějícím Schneiderovi. Ve zbytku filmu následovala kulometná smršť trapných vtipů a scének, během kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak moc kvalitativně se pokračování od původního filmu liší. Zkráceně řečeno je tohle zkrátka greenhorn film. Tu hvězdu dám za dobráckýho Austina. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Reklama

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je mi jasné, že si teď většina lidí klepe na hlavu, co mi hráblo a proč dávám zrovna tomuhle filmu takové hodnocení, jaké jsem mu dal. Já vím, že to je přehnané, je to pořádně přehnané, ale copak nemám alespoň jedno prostor na trochu subjektivity? Tak tohle je zrovna ta chvíle a já bych chtěl něco málo napsat o filmu, který mě donutil se v kině smát většinu jeho stopáže. Ano, mnohdy proto, že některé scény byly hodně trapné a blbé, ale v tu chvíli mi to vůbec nevadilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/machri-2-2013-90.html ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (19)

  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama