Reklama

Reklama

Ak chceš chytiť zločinca, konaj ako zločinec.
Jack Regan je staromódny londýnsky policajt, ktorého drsné metódy prinášajú dobré výsledky. A to nedáva spať dôstojníkovi z oddelenia vnútorných záležitostí Ivanovi Lewisovi. Zúril by však oveľa viac, keby vedel, že Regan mal aférku s jeho mladou ženou Nancy. Keď Regan neuposlúchne rozkaz, v centre Londýna sa rozpúta prestrelka medzi bankovými lupičmi a políciou, pričom zahynie aj jeho kolegyňa Nancy Lewisová. Regana suspendujú, vyhodia z polície a napokon zatknú. Napokon mu pomôže jeho protežant, mladý a nepodplatiteľný kolega  George Carter a za nitky potiahne aj jeho nadriadený, Frank Haskins. Regana prepustia, aby ďalej mohol bojovať so zločincami z Gravesend Marina a udržal dobrú povesť svojej lietajúcej londýnskej policajnej jednotky, nazývanej The Sweeney. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Richard Hammond počas plánovania akcie s naháňačkou áut zdemoloval karavan, za čo od režiséra filmu skoro dostal bitku. (vander19)
  • Richard Hammond navrhol, aby v scéne s naháňajúcimi autami vystúpilo Buggatti Veyron. Jeho cena bola milión libier a režisérovi to navrhol, keď zistil, že celkový rozpočet predstavoval tri milióny libier. (vander19)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v metropole Veľkej Británie - Londýne. (MikaelSVK)
  • George Carter (Ben Drew) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Navy UTC. (dyfur)
  • Auta účastnící se scény pronásledování jsou Jaguár XFR a Ford Focus 1.6 stylizovaný do podoby ST. (StarPlate)

Reklama

Reklama