Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(relácia)
Komédia / Súťažný
Česko, 2012, 50 min

Réžia:

Peter Núñez

Účinkujú:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (viac)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (189)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý nemá úroveň. Veľmi nevtipné, nudné a občas trápne. Ja som si myslel, že to reprízujú nejakú zábavnú reláciu z konca 90. rokov a zostal som nemilo prekvapený. Mám rád zábavu a vtipy, ale tento formát je od toho ďaleko a nepomôže tomu ani logo ako z kasína z Las Vegas. Začínam mať pocit, že český humor pre mňa vôbec nie je humor. Aj keď existujú filmy a programy, ktoré tento môj pocit mi už viac krát popreli, ale takéto relácie sa s tým veľmi bijú. Peter Ňunéz je pre mňa osobne režisér komercie na Slovensku a najnovšie aj v Česku. Nemám rád jeho programy, žiadnej z jeho relácií, či inej tvorby som neudelil na tejto stránke viac ako tri hviezdy, čo znamená, že ide úplne pomimo mňa. Hodnotím to ako ďalší menší trapas. ()

marrrrian odpad!

všetky recenzie používateľa

Možno tak sranda pre účinkujúcich, lebo si posedia s kamarátmi a dostanú za to zaplatené. Ale aj tí občas vyzerajú, že sa musia sakra siliť, aby z javiska neutiekli preč, lebo ich v kútiku duše hanba fackuje. Podobné formáty už si svoju zlatú éru užili a znova ich vyťahovať, je neuveriteľné zúfalstvo. ()

Reklama

misar3 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejlepších pořadů na TV Barrandov. Zajímavé historky, velká dávka humoru a skvělí vypravěči vtipů. Ano, někomu může přijít pořad trochu kontroverzní, na jedné straně je zde Ruda a na druhé dva skvělý herci a host. Ale přiznejme si, vzájemně se všichni skvěle doplňují. A pro ty, co dali odpad... Asi nerozumíte vtipům a srandě, to je smutné. Člověk se pak bojí vyprávět vtipy, aby to nepovídal někomu z vás a vy pak jen civíte a vtip nechápete. To je dost trapná situace. ()

Sochorisko 

všetky recenzie používateľa

No jako do zajímavosti, smysluplnosti a všemu důležitému to má daleko ale myslím, že slovem odpad bych hodnotil trochu jiný styl pořadu. No, když už se vyskytne vtip, který jsem neznal a vážně mě pobaví, tak to pro jistotu zkazí na závěr Ruda .. Jako, první masový hit, už ani nevím co a kdy to bylo ale jde o to video na youtube, kde drnká na kytaru a má jaksitaksi ještě alespoň potřebu, vydat ze sebe to nejlepší, ale teď komerční účely, žvatlání blbostí, ještě teď kazí E2... jako Rudo, Chaplin nestárl protože měl něco hmatatelného, Atkinson má svůj obličej, ale s tímhle vááážně nic nedokážeš. Škoda. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama