Reklama

Reklama

Kurz sebaovládania

(seriál)
  • Česko Kurz sebeovládání (viac)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvorcovia:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrajú:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(viac)

Recenzie (184)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Celkom fajn. Občas mi tam dosť nesedela "hudba", ale inak dobrý nápad a prekvapivo dobrý Charlie Sheen... Ak to porovnám so ZPÁTKY DO STUDIA (ktory prišiel po FRASIEROVI) je Anger Management (ako "nasledovník" DVA A POL CHLAPA) slabším počinom. Znesiteľným a vtipným, len som prekvapený, že má väčší úspech než Grammerove eskapády... __Napokon sa zo sitcomu stala dokonalá náhrada za 2a1/2... ()

tranquill 

všetky recenzie používateľa

"Vidím, jak se Ti hejbe pusa, ale slyším americkou hymnu..." Zpočátku kvalita kolísala, ale pak jsem si postavy docela zalíbil a úroveň tohoto Charlieho dalšího sitcomu zůstala na konstantní úrovni. Jako zábavička na krátké odreagování, proč ne. "Vydrž chvilku, zrovna vytřepávám párek... Nikdo předtím tomu tak neříkal, ale dobře..." ()

Reklama

rexino 

všetky recenzie používateľa

Zvažoval som či dať 3 hviezdy alebo 4... nakoniec som dal 3. Nemá to humor z dva a pol chlapa ale na začiatok je tu zaujímaví nápad... nenahraditeľný Charlie Sheen a celkovo zaujímave obsadenie. Ak si to bude držať takýto štandard a ako v 2 a pol chlapa to bude mať absurdne situácie pri ktorých sú slzy na krajíčku (od smiechu samozrejme) tak to určite má šancu. ()

longercz 

všetky recenzie používateľa

Připadá mi, že Charlie Sheen se chtěl před tím než se (údajně) vydá do důchodu narychlo ještě alespoň jednou sejít se svými známými a s rodinou, a tak trochu se i pomstít svým bývalým zaměstnavatelům a tak si vymyslel seriál o pár dílech. Všechno to působí tak nějak vytvořené na koleně na cestě ráno do práce. Není nijak originální. herecké výkony spíš průměrné a tak jediná věc, co opravdu stojí za shlédnutí je ta pošahaná, neuvěřitelně sexy postava hraná Noureen DeWulfovou. Tak si nejsem úplně jistý, že Cahrliemu ta pomsta tak úplně vyšla... ()

Sufferer 

všetky recenzie používateľa

Keď vám pri ušiach zazvoní herecký umieráčik, sranda musí bokom, Charlie Sheen by vám vedel rozprávať hodiny. Vypoklonkovaný na ulicu skúsil šťastie v skromnejšej produkcii a nespravil vôbec zle. S jeho typickým humorom si za tie roky potykali mnohí, vrátane mňa. Z obrazovky prakticky nezlieza a, pochopiteľne, ťarchu vláči na vlastných bedrách. Obklopil sa však aj zaujímavými tvárami, najmä ženskými, ktoré sitkom úspešne prebudili k životu. Po prvej, desaťdielnej, viac-menej ochutnávkovej sezóne sa z toho rysovala vcelku zábavná výplň voľných chvíľ. Z duše neznášam, keď za takou vetou musí nasledovať jedno, tentoraz veľké ale. Ale druhá sezóna. Sezóna so zdanlivo nedohľadným koncom, ktorá len filtruje recyklát nemenovaného seriálu stanice CBS. A nie je to žiadna sláva. (1. séria – 7/10, 2. séria – 4/10) ()

Galéria (811)

Zaujímavosti (21)

  • První díl sledovalo 5,47 milionů diváků, což je pro stanici FX rekordní sledovanost a zároveň o rekordní sledovanost sitcomu na kabelové televizi. (S.W.A.T)
  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama