Reklama

Reklama

Od ich posledného šialeného dobrodružstva uplynuli už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) si doma užívajú radosti obyčajného života – tetovania sú odstránené, videá zmazané... O nefalšovanom magnete na katastrofy menom Mr. Chow (Ken Jeong) naposledy počuli, keď ešte sedel v thajskom väzení. V podstate len jeden z členov niekdajšej partičky na pohľadanie je stále rovnako nespokojný so sebou, svojím životom i všetkým naokolo, ako pred rokmi – čierna ovca Alan (Zach Galifianakis)! Ešte stále nemá žiadny cieľ, ku ktorému by sa jedného dňa chcel dopracovať, kašle na pravidelné užívanie potrebných liekov a riadi sa výlučne svojimi impulzmi... Čo v jeho prípade znamená asi toľko, že úplne stratí zmysel pre realitu a hranice akéhokoľvek typu, kým ho zničujúca osobná kríza neprinúti prijať pomoc, bez ktorej to – či už sa mu to páči alebo nie – jednoducho nejde. Aby to však nevzdal skôr, ako sa dostavia prvé úspechy, potrebuje podporu svojich troch najlepších priateľov. A keďže teraz nie je v hre žiadna rozlúčka so slobodou ani svadba, čo už by sa len mohlo zvrtnúť? Nuž, kto ich len trochu pozná, vie... Že úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (942)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Vždy som chcel mať žirafu. Žirafy sú ako ja. Majestátne, zadumané a vysoké.“ Príbeh Vlčej svorky sa uzatvára a to síce popretím trademarkového konceptu (tentokrát sa motív amnézie objavuje až v potitulkovej scéne), ale to vôbec nevadí, lebo napriek tomu vás čaká nálož a smrť brutálnych hlášok („Mne to nevadí, som zrodenie zla.“; „Nejako sa dohovorme, nechceš vyfajčiť?“), dialógov („V tom hoteli už nie je.“ – „A nemôže to byť spôsobené náhodou tým, že proste odišiel??“ – „To hovoríte vy.“), postáv (okrem starých známych privítame vydarených nováčikov Johna Goodmana a Melissu McCarthy), nápadov, scén a absurdných zvratov (ukradnutie druhej polovice). Čiže za mňa super. Ale... naozaj 80 miliónový rozpočet??? ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Ešte omnoho zbytočnejšie ako dvojka. Všetky dobré fóry (okrem fakt skvelého twistu s vilou) boli v traileroch, a ani tam nefungovali veľmi dobre. Ten "príbeh" s mafiánom a hľadaním "toho otravného žltého zmrda" je hrozne nasilu a vlastne nedáva žiadny zmysel. Herci sa očividne nudia, snáď okrem Zacha. Normálne by som bol radšej, keby znovu prevarili "hangover" koncept a urobili z toho ešte väčšiu divočinu ako minule. Jediné, čo funguje, sú vážnejšie a "emocionálne" momenty. Čo je fajn, ale keď v komédii šlapú iba vážnejšie momenty, niečo je zle. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (37)

  • Ve filmu si opět zahrál i režisér Todd Phillips. Tentokrát postavu platící prostitutce, kolem které letí Chow (Ken Jeong) s padákem. (BigCake)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)

Súvisiace novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama