Reklama

Reklama

Od ich posledného šialeného dobrodružstva uplynuli už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) si doma užívajú radosti obyčajného života – tetovania sú odstránené, videá zmazané... O nefalšovanom magnete na katastrofy menom Mr. Chow (Ken Jeong) naposledy počuli, keď ešte sedel v thajskom väzení. V podstate len jeden z členov niekdajšej partičky na pohľadanie je stále rovnako nespokojný so sebou, svojím životom i všetkým naokolo, ako pred rokmi – čierna ovca Alan (Zach Galifianakis)! Ešte stále nemá žiadny cieľ, ku ktorému by sa jedného dňa chcel dopracovať, kašle na pravidelné užívanie potrebných liekov a riadi sa výlučne svojimi impulzmi... Čo v jeho prípade znamená asi toľko, že úplne stratí zmysel pre realitu a hranice akéhokoľvek typu, kým ho zničujúca osobná kríza neprinúti prijať pomoc, bez ktorej to – či už sa mu to páči alebo nie – jednoducho nejde. Aby to však nevzdal skôr, ako sa dostavia prvé úspechy, potrebuje podporu svojich troch najlepších priateľov. A keďže teraz nie je v hre žiadna rozlúčka so slobodou ani svadba, čo už by sa len mohlo zvrtnúť? Nuž, kto ich len trochu pozná, vie... Že úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (942)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Ešte omnoho zbytočnejšie ako dvojka. Všetky dobré fóry (okrem fakt skvelého twistu s vilou) boli v traileroch, a ani tam nefungovali veľmi dobre. Ten "príbeh" s mafiánom a hľadaním "toho otravného žltého zmrda" je hrozne nasilu a vlastne nedáva žiadny zmysel. Herci sa očividne nudia, snáď okrem Zacha. Normálne by som bol radšej, keby znovu prevarili "hangover" koncept a urobili z toho ešte väčšiu divočinu ako minule. Jediné, čo funguje, sú vážnejšie a "emocionálne" momenty. Čo je fajn, ale keď v komédii šlapú iba vážnejšie momenty, niečo je zle. ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Scenáristická ubohost, korunovaná příšernými hereckými výkony (slovo "výkon" zde píšu s největším sebezapřením) a vrcholně trapným humorem, z něhož mi je na zvracení. Za sebe nemám problém prohlásit, že stupidnější film jsem zatím letos v kinech neviděl. Nebo jinými slovy - některé filmy vážně není možné zhlédnout za střízliva. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Zavŕšenie trilógie sa nemohlo odohrávať inde, len tam, kde začalo – Viva Las Vegas, Cézarov palác, malý aziat v kufri limuzíny, Jade a Carlos. Z trojky je konečne samostatný film, ktorý nejde cez kopírku vzorovej jednotky, niekoho zmena poteší, niekoho sklame. Čo však nesklame je znovu silná Phillipsova réžia, trojciferná produkcia, i keď prvý diel stál o 70 melónov menej a vyzeral o triedu lepšie, štýlový soundtrack (Todd si toho Kanyeho fakt ide x) a trojica postáv, ktoré v tejto fáze už len buď miluješ, alebo nenávidíš. A viac už nemám čo napísať, bo som stokár bez kreativity a berú ma driemoty... ♪♫ / ♪♫ (1.6.2017) (2.6.2017) (24.8.2017) (15.11.2018) (19.9.2021) ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (37)

  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)

Súvisiace novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama