Reklama

Reklama

Eega

  • India Naan Ee (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (65)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Zase moja, v poslednej dobe obľúbená reč. Keďže fantasy a scifi môžem, bola to paráda a v spojení s indickým poňatím dvojitá. Začiatok bol veľmi originálny a páčil sa mi. Dosť dlho som odkladala pozretie tohto filmu a škoda, nie je to Bollywood, ale je to dobré, nápad, príbeh, spracovanie veľmi dobré. Namiesto šialeného vedca, ktorý by ho premenil na muchu použili duchovnejšiu cestu.... fajn. Treba sa povzniesť nad niektoré drobnosti a detaily spracovania, je to príbeh, nie dokumentárny film, treba si ho užiť a neriešiť to.... :-) ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně bizarní nápad – pomsta mouchy na člověku. Chvilkama horor (útočící ptáci posedlí zlým kouzlem), chvilkama legrace (muší posilovna), ale vždycky zábava. Když ve staré bajce myška pomohla lvovi, dalo se předvídat, že i myš může být někdy užitečná obrovitánské kočce. Ale jak může obyčejná nejedovatá moucha postupně dohnat k šílenství a likvidovat lidského protivníka, tak to vytrysklo z autorské fantazie, před kterou já jen smekám. Muší pomsta byla rafinovaná a stupňovaná. I když jí často šla náhoda hodně naproti a elektřina i elektrické spotřebiče jí snad přímo fandily. Nevadí, na to jak byla muška zábavná, si tuhle pomoc neživých předmětů zasloužila. Výtvarně skvělé a hravé. /2. 8. 2017/ ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Co všechno dokáží ti Indiáni vymyslet, to mě hlava nebere. Pěkný příběh, chvílema vtipný, i když je hooodně dlouhý. Na začátku jsem si myslel, že to bude blbost, všechno působilo tak levně a ani mě to nebavilo, pak stačilo převtělení a už to bylo v pohodě. Neinspiroval se režisér u Zacka Snydera? No ale zase na druhou stranu některé záběry by ani Snyder nevymyslel. Koukal jsem na to v originále, bylo hrozný poslouchat herce, když se snažili mluvit anglicky. Maj tak příšerný přízvuk, že by tomu ani angličané nerozuměli. Raději to měli natočit ve svém rodném jazyce, než takto. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

30 minút sa film niesol v romantických vodách. Po uši zamilovaný tlk prenasleduje dievča, ktoré ho ignoruje, ale potom sa to zlomí a začne toho dotieravého jedinca tiež lúbiť, už už na scénu prichádza Happy end, v tom do ich lásky vtrhne drzí milionár, ktorý sa nezmieril s faktom, že ho žiadna žena neodmietla až táto a je jasné, že to na svedomí má tento dotieravec, ktorý pod jeho smradľavými nohami zomiera. Do tej chvíle som myslel, že sa z toho presladeného kompótu povraciam, ale práve tu začína náš fantasy príbeh o muche, ktorá chcela zabiť človeka, že nemožné to nepoznáte tuto muchu, je veľmi pilná, rozumná, a hlavne dotieravá. Najprv som si v duchu hovoril, že tých 30 minút romantického klišé bolo lepších ako mucha a jej odveta, ale mýlil som sa, už dlho som sa tak dobre nenasmial. Len za tu zábavnosť nevďačím muche, ale jej obeti (K. Sudeepa), kvôli jeho bravúrnemu výkonu som sa parádne bavil. Strihol si drzého a namysleného zbohatlíka a vzápätí zahral šialenca bojujúceho z muchou, naozaj parádny výkon. Hudba mi roztancovala krk, bola úchvatná. Príbeh je tak absurdný, až je skvelí, je tak bláznivý, až je výnimočný, je tak fantazmagorický, že je úchvatný. Tých 134 minút mi ubehlo hrozne rýchlo, stále sa tu niečo dialo a tak nuda nehrozila. Jedine čo mi trocha vadilo boli triky, boli viditeľné digitálne aj v takých scénach, kde byť nemuseli. Ale aj tak som nadšený, nečakal som, že ma tak Indický film nadchne. ()

easaque 

všetky recenzie používateľa

+2* z minula natěšený na zajímavé a netradiční bollywoodské filmy jsem zkusil tuto Mouchu, která už z obsahu vypadala hodně bláznivě. Ale na můj vkus už to bylo hodně, co bych dokázal překousnout - no řekněte sami jak by na Vás působila láska mezi dívkou a mouchou? :-). S nadhledem a s vkusem na divnosti jsem to však vydržel od romantického začátku až do drsného konce. Slabá známka ode mě neznamená, že je to vysloveně špatné, ale myslím díky dlouhému rozjezdu si to neužije fanoušek akčních filmů, kterého by to mohlo bavit nejvíc. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (9)

  • Film měl v Indii premiéru na Filmovém festivalu v Chennai 2012 a v Evropě na Filmovém festivalu v Cannes 2013. (Terva)
  • Film celosvětově na mnoha festivalech získal 33 cen v různých kategoriích a na dalších 25 cen byl nominován. (Terva)
  • Natáčelo se v indickém státě Andhra Pradesh ve městě Hyderabad. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené