Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Partia kamarátov sa vyberá na šíre more aby oslávili rozlúčku zo slobodou. Namiesto zábavy ich na neďalekom ostrove čaká krutý boj so smrteľným vírusom či samotnými nakazenými. Jednoduchý príbeh tento krát nie je na škodu a len napomohol rýchlemu spádu deja. Tretie pokračovanie "Cabin Fever" je úplne o niečom inom ako predchádzajúce časti. Aj keď sa síce nijak mimoriadne nevymyká, je rozhodne lepšie spracovaný ako dvojka. "Patient Zero" síce nie je geniálny, ale určite ani katastrofálnym hororom. Najväčším plusom sú jednoznačne masky. Na tých si dali viditeľne záležať. Vďaka záverečnej polhodinke, ktorá obsahuje zopár fakt pekných gore záberov, odmena v podobe - 55%. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Chaotická nuda s céčkovou výpravou, iritujúcou hudbou, množstvom wtf momentov, miestami až smiešne prehrávajúcimi hercami a tak trápnym strihom, že to vyzerá jak poviedkový film. Jediné čo funguje je posledných asi 5 minút + titulky. Za ne teda päť percent navrch, na tú slabú dvacinku. Andrews sklamal na celej čiare a natočil ešte horší film, než bol Rothov primitívny originál. Ti West rulez !! ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Štyria mladí Američania sa vyberú súkromnou loďou na odľahlý, neobývaný ostrov uprostred Karibiku. Má to byť rozlúčka so slobodou jedného z nich. Svojej svatby sa však už nedožije. Ostrov totiž nie je tak celkom ľudoprázny. Nachádza sa na ňom tajné výskumné laboratórium, z ktorého unikol agresívny smrteľný vírus. Prenáša sa telesnými tekutinami a je extrémne nákazlivý. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, rozklad pokožky, zvracanie, hnis... Úmrtnosť je sto percentná. Takže výlet do exotického raja sa mení na strašlivú nočnú múru. *** ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Encyklopedicky pitvať postúpný zánik neplánovanej a nezmyselne natiahnutej ser-ie je zbytočné, no damagement rozhodol inak. Nech by to už malo akýkoľvek názov, videné to bolo inde a inak ( netvrdím,že lepšie/horšie ). Pôvodný ELInfikačný zámer sa takto dostal cez školské chodby do samotného Karibiku a Kaare sa pokúša skaárovať myšlienku rovno 2násobne. Ak jednotka mala aspoň v tieni nejaké to nedoštudované posolstvo, tak počtom sériovo vyrábaných pešiakov ide o zámernú infikáciu už aj tak biedneho námetu. Skaáruje sa to úplného prekvapenia (?). Som preplnená očakávaním. Každopádne dvierka sa zabuchnúť nedajú - infikovať sa dá totiž všetko, vždy a všade. Tretia rana, tento x na jednotku. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Hlúposť ktorá ma vyslovene nahnevala. Hodinu sa nedeje prakticky nič. akurát sa dozvedáme že traja doktori sa smrteľne vážne snažia zachrániť svet tým že ale držia bývalého hobbita Sama v zajatí a pod nátlakom ho sledujú. Do toho sa pripojí partia mladých ľudí, jeden narcista a ani prsnatá buchta v ich radách nechýbajú, sa snažia sa ujsť. Tuposť a žiadna originalita. Jediné čo tu stálo za to boli Slušné gore scénky ktoré by neurazili Braindead ani Evil Dead avšak v tejto forme to je skôr urážka. To že si na konci dve buchty navzájom zo seba trhali mäso nič nezachránilo. A ten klišoidný výbuch ostrova na konci.. pche... 1* ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama