Reklama

Reklama

Druhý dych

(seriál)
  • Česko Druhý život

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický seriál Druhý dych je príbehom o neúplných rodinách, ktoré prežili veľkú stratu a musia hľadať spôsob, ako toto chýbajúce miesto vo svojom živote zaplniť. Ako však začať odznova, keď ste prišli o životnú lásku? Ako nerozbiť krehké vzťahy, keď zodpovednosť leží na vašich pleciach?  Úspešný architekt Daniel sa stará o rodinu, firmu a malú dcérku. Dva roky po smrti manželky musí svoj život znovu stavať od základov. Ako každý človek má právo milovať a byť milovaný a vyplniť miesto milovanej manželky inou ženou.
Malá Barborka vie, ktorá je pre ňu a pre ocka tá pravá. Ako dieťa inštinktívne cíti to, čo dospelý Daniel rozumom popiera. A tak Daniel a Anna bojujú s vnútornými prekážkami, ktoré im bránia priznať si, čo k sebe cítia. Keď pochopia, že k sebe patria, Barborke sa splní sen - konečne sú rodina. Ich chvíľkové šťastie ale ohrozuje zlo, ktoré s láskou a dôverou narába ako s vecou. Neprajníci v snahe dosiahnuť svoje egoistické ciele neváhajú použiť akékoľvek prostriedky, aby dosiahli svoj cieľ a zničili hodnoty, ktoré sami nie sú schopní dosiahnuť – lásku, morálku a šťastie. Neostáva iné, len dúfať, že úprimnosť a dôvera bude silnejšia... Než tie najhoršie mafiánske praktiky! (TV Nova)

(viac)

Recenzie (70)

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Nuda, vzťahy, nuda a opäť vzťahy. V podstate všetko sa točí okolo toho istého a mňa ako "zhýčkaného" diváka európskou a americkou seriálovou produkciou to absolútne nezaujalo. Oceňujem však dobrý výber slovenských neopozeraných hercov a výber hudby ako i titulnej skladby to je však nanešťastie veľmi málo na to aby sa tento seriál v mojich očiach zaradil aspoň k priemeru. I keď sa dá na "Druhý dych" pozerať, rozhodne od toho veľa nečakajte a reklamy budú v tomto prípade vašim vykúpením ak nie ste nadšencom slovenských romantických seriálov. ()

mafianis 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých lepších Slovenských seriálov..aj ked kvalita sa už 2 sériou výrazne začína skapínať...s Bruchalu robili velkého mafiána a popritom je to len obyččajný moderátor Reflexu na Markíze. Naopak skvelá Minichová alebo Mikulčík sa svojich postáv zhostili priam bravúrne...a v neposlednom rade skvelý Pavel Višnovský v roli Teodora- pán Višnovský patrí jednoznačne k najlepším hercom akých máme na Slovenksu a v roli Teodora Musila sa našiel.... ()

Reklama

Eilean Donan 

všetky recenzie používateľa

Z tých desiatich minút (čo som videla) som vypozerala a odpozerala: omnoho lepšia kamera (aj keď sem-tam neefektívna), hudobný podmaz, herecké výkony - všetko v porovnaní s Nevinnými. Ktovie, čo by som ešte zachytila, keby som pozerala dlhšie, ale stále to nestačí na hviezdičkové hodnotenie. Či áno? ()

xenopus odpad!

všetky recenzie používateľa

Doopravdy na tohle někdo může koukat? Svět se v pr*** obrací... Stačí jeden díl, aby člověk věděl, na čem je. Jo a proč se dabuje slovenština? Když už nic jiného, můžou se mladí, co si s tímhle jazykem ještě moc netykají, něco přiučit. Ani tento možná jediný legitimní důvod proč by se na to dalo koukat, nezůstal... To i ta reklama na dámské vložky co běží během reklamy uprostřed mi přijde lepší... Ble. ()

renoarko 

všetky recenzie používateľa

Po pár vzhliadnutých sériach Paneláku som sa zaprisahávala, že už sa nenechám obalamutiť nejakým rýdzo slovenským seriálom podobne zameraného typa. Ale čo čert nechcel, raz som sa jeden večer nudila a sadla som si k čarovnej krabičke a vzhliadla som jeden diel. A výsledok? K čarovnej krabičke sadám pravidelne a nadávam na tú bloňďavú potvoru Andreu, že je suka riadna. Žeby slovenská seriálová tvorba chytila Druhý dych? ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • V Česku je seriál uváděn pod názvem Druhý život, nikoliv Druhý dech, aby se nepletl se starším třináctidílným seriálem Druhý dech (od r. 1988). (funhouse)
  • Seriál vznikol podľa rumunského telenovelového formátu Only Love. (QooBo)
  • TV Nova při uvedení v Česku nechala seriál nadabovat, čímž způsobila rozporuplné reakce a vášnivé diskuze u diváků, zda dabovat do češtiny slovenské filmy a seriály. (funhouse)

Reklama

Reklama