Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

Crybaby odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako toto mozu zaradit do vysielania?! Kde su tie stare krasne casy ked JOJ-ka v takom case pustala dookola jednu vybranu cast nejakej kriminalky... Toto sa ani neda inak hodnotit, co mam z toho ze vidim nakupovat partiu vypatlancov, ktori ak by sa dalo, mali by si najprv zakupit nejake to IQ a tak pod. ()

Casspy 

všetky recenzie používateľa

:o) Robeeert, Robeeert.. jako kdybych Carmen slyšela:o) Tato RS je opravdu pro otrlé, ale mně se líbí. Kdyby to bylo na mně, tak je sleduju od rána do večera. Životní styl boháčů je zkrátka neuvěřitelný. Jen si přiznejme, kdo by nechtěl mít x baráků, služebnictvo, šatník větší než průměrný byt a jediná starost by byla " jakým autem dnes pojedu na pláž?":o) Myslím, že pár jedinců by si na tenhle životní styl rychle zvykl. ()

Reklama

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Potom si decko zapne telku a vidí Mojsejovcov alebo Geissenovcov či iných chytrákov, čo po otvorení svojich úst poskytujú jednu erudovanú informáciu za druhou. Ale oni sú bohatí a učiteľ, čo ich učí je chudák, ktorého osud nezaujíma ani vlastnú vládu. A deti nie sú hlúpe, zistia, že lepšie je byť bohatým a hlúpym ako múdrym a chudobným. Výsledok? Vychovaný priemerný divák s inteligenciou primeranou tomu čo pozerá a nanešťastie majetkom, pre ktorý by Robert ani okom nežmurkol... ()

HOCKEYKA odpad!

všetky recenzie používateľa

Robert Geiss je mimoriadne odporny a fyzicky odpudivy chlap,hnusi sa mi az do spiku kosti.Podobne pocity mnou lomcuju pri pohlade na jeho ,,prirodzene krasnu "manzelku Carmen,uzasne vtipneho a nestarnuceho otecka a,zialbohu,aj jeho dve dcerky.Nie je v tom zavist,ani frustracia,jednoducho sa mi protivia a ako vidim,ani zdaleka nie som jedina.Mam chut si odplut.Fuj! ()

d-fens 

všetky recenzie používateľa

so závisťou problémy nemám, a preto to vnímam v prvom rade ako úžasne ztreštený cestopis a zároveň veľký vystretý prostredník do ksichtu všetkým závistlivým mravokárcom, ktorí majú plnú hubu morálky, antikonzumu, hlbokých hodnôt, ľudskosti, solidarity... Ak by tých 27% tu na csfd malo naozaj odrážať negatívny vzťah ľudí ku konzumnému, pôžitkárskemu, pohodlnému spôsobu života, a nie iba obyčajnú závisť, musel by náš svet (alebo aspoň to Česko-Slovensko) vyzerať úplne inakšie ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené