Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slovenská hudební anketa, ve které se ohlašují vítězové notoricky známých kategorií jako je nejlepší zpěvák, zpěvačka či kapela, ale třeba také nejlepší hudební web kapely nebo interpreta. V roce 2009 se uskutečnil již 11. ročník. (Paity)

Recenzie (5)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovensko má mnohých dobrých hudobníkov, no tí sa do Slávika ťažko dostanú. Namiesto toho sa robí reklama shitpopu a konzumu a do už aj tak zlej relácie sa ešte pridá aj úbožiak Mokrý, ktorý tam ani nemá čo hľadať. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Vyhlásenia ankety Slávik sú väčšinou neoriginálne, trápne alebo nudné s inšpirovaním sa hlúposťami zo západných krajín. Tento ročník patril najmä Jurajovi Mokrému a to ani nie je spevák. Dať dopredu škriekajúcich pubertiakov bolo hlúpe. Odovzdávania cien tak, ako sa v súčasnosti robia po svete sa mi nepáčia a tento nebol výnimkou, ale aspoň to nebola katastrofa. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

...koho nejaký Slávik zaujíma....vždy to bolo trapné a takým to aj ostalo v novej dobe.....Nerozhoduje počet predaných CD,počet koncertov,počet platiacich divákov,ale nejaké sms-ky ...kedysi korešpondenčné lístky. ()

Paity odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani tenhle slovenský Slavík se nepovedl, celá show navíc působila poněkud chudě, i když u nás to v poslední době není jiné. ()

Reklama

Reklama