Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Produkčný dom FORZA v spolupráci s agentúrou OKLAMČÁK Production a TV JOJ organizujú anketu o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby - Slávik 2012. Finálový večer 15. ročníka tejto hudobnej ankety odvysiela v priamom prenose TV JOJ začiatkom februára. Režisérom bude rovnako ako minulý rok Jeffo Minařík.
Soška Slávika sa každoročne udeľuje v troch hlavných kategóriách - speváčka, spevák a skupina. Okrem toho sú dekorovaní aj Skokan roka, Objav roka, Rádioslávik, Hit roka i najlepšia web stránka slovenského interpreta. 
Spracovanie výsledkov bude aj v tomto ročníku vykonávať špecializovaná firma pod dohľadom notára. A v záujme udržania napätia a autentických reakcií budú výsledky v jednotlivých kategóriách zverejnené až počas slávnostného galaprogramu v priamom prenose TV JOJ. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (20)

klapqua odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani sa nečudujem, že tento výsmech hudbe a inteligentnému programu toho roku zrušili... SR mainstream hudba je des a ešte väčším desom boli posledné ročníky Slávika, pri sledovaní ktorých som mala chuť vypichnúť si oči, ohluchnúť a mozog hodiť do koša. "Najdokonalejší" bol tento posledný, ktorý mi ostal mátať v hlave doteraz a to som z neho zvládla pozerať len pár minútové sekvencie, keď na inom programe bola reklama. ()

TheRoller odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri registrácii na túto stránku som si povedal, že hodnotenie "odpad!" používať nebudem, veď nič nemôže byť také zlé. Jedine, že by bolo... a je. Včerajší Slávik bol toho dôkazom. Že slovenská "hudba" je pekne povedané na nič, to vieme už dlho všetci. Ale že sa na jej úroveň musí prepadnúť aj program, to je asi pravidlo. Výnimka potvrdzuje pravidlo a organizátorom sa to naozaj podarilo - to čo tam predviedli bolo ešte horšie ako výplody slovenských "hudobníkov". Jedno faux pas za druhým. Toto je urážka pre kategóriu odpad! ()

Reklama

wodnar odpad!

všetky recenzie používateľa

Vizitka toho, kam až snobská úbohosť dôležito sa tváriacich kváziumelcov môže zájsť. Presný obraz na slovo celebrity. Trapné, nasilu, také pre pubertiakov, tých ešte môžu oblbnú´t-vekovú kategóriu okolo 10 rokov, ktorých dlhodobo týmto nevkusom vychovávajú. A aj fórik s dvojníkom prezidenta, úbohosť. Dnes, keď sa za takéto veci nezatvára, tak to robí každý.ˇČi by to tak urobili za komunistov :-), pochybujem, že by na to niekto z týchto povrchných ľudí našiel odvahu. PS: Prečo neurobia slávika za počet predaných albumov? To by bol iný trapas zverejniť tie mizivé čísla. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Není to žádná pecka, strojený vtípky občas bolí, ale pořád je to asi 1 000x lepší, než ta naše česká sračka. Vy (Slováci) se aspoň snažíte to dělat podle nějakýho světovýho formátu, kapely hrajou live, scéna vypadá k světu atd. To my jsme zůstali asi 20 let pozadu, takže tady z toho důvodu o těch hvězdách a hodnocení vůbec nepochybuju! ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď som videl Sklára, Turjanovú, Mokrého, Dušičku, či Žbirku moje srdce sa potešilo, avšak problém bol v tých textoch, čo im boli predpísané, bola to katastrofa, čo sa ukázalo pri výstupe manželov Lelkešovcov. Celé to bolo trápne a tieto ankety mi neprídu objektívne. Kategóriu najlepšieho speváka mali obsadiť Majk Spirit, Suvereno a Vladis skôr než tí, čo to získali, čo dlho nič nevydali a robia prázdnu komerčnú hudbu. Žbirkovi by som však doprial skôr cenu uznania, už len kvôli tomu vekovému jubileu. Medzi speváčkami bola Celeste Buckingham oprávnene, ale ja by som titul dal Kristíne, lebo napriek niektorým chybám je najlepšia, doplnil by som to Tinou. U skupiny u mňa vyhráva Inekafe nasledované La Gioiou a Zoči Voči za minulý rok jednoznačne, objav je Celeste jednoznačne, skokan roka je v správnych rukách, cena od rádia je nezmysel, lebo nehrali počas roka objektívne a najlepšia pieseň to nebola, webová stránka je subjektívna kategória, takže možno je v správnych rukách. Hit roka a videoklip roka sú pre mňa iné, ale ani ten nebol zlý, takže objektívne je to asi tiež v správnych rukách. Avšak o neobjektivite svedčí aj malý počet hlasov jednotlivých interpretov. Oceniť za minulý rok Desmod, IMT Smile, Elán, Smatanovú, Cmorika, Müllera je výsmech našej hudbe, najmä ak absolútneho Slávika získal Desmod, celé to bola fraška. Ak niečo takéto celospoločensky významné ide na komerčnej televízii a podieľajú sa na tom kontroverzní a kritizovaní ľudia a spoločnosti, ktorým to navyše nevyšlo, je priam urážka. Naše komerčné televízie a rádiá majú už svojich víťazov, majú svojich protežovaných ľudí a nedá sa to brať vážne. Celý večer bol pretkaný dlhými reklamami, nezmyselnými akože vtipnými vložkami, navyše sa tam objavili chlapíci v skafandroch s americkou vlajkou a nápismi NASA, odovzdávajúci cien nedávali zmysel, no katastrofa. Pokiaľ ľudia nebudú do tohto hlasovať úplne zadarmo, úplne objektívne, kde budú môcť naozaj reálne poslať len jeden hlas a nezapojí sa do toho väčšina a nebude to na verejnoprávnej televízii s poriadnou réžiou, tak to zrejme ostane odpadom. Navyše trapas s prezidentom bol ozaj nevhodný. Sklamali ma mierne aj vystupujúci, lebo som im to neveril, bolo to silené a trápne, aj keď Majk a Celeste sa aspoň snažili, bolo to silené. Hviezdou večera bol Žbirka, to bolo ozaj majstrovské, jediný poriadny rozumný zážitok z celého programu, možno ešte aj to s Petrom Sklárom, lebo mne to pripadalo vtipné. Celý program však stál ľudovo povedané za "houby". ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama