Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) mal skvelý život, bohatú rodinu, aj ženu svojich snov, krásnu červenovlásku Merrin Williamsovú. Merrin bola však za neobjasnených okolností zavraždená. Z Iga je zrazu hlavný podozrivý a nikto, ani vlastná rodina, v jeho nevinu neveria. Zlomený a neprávom obvinený žije zo dňa na deň a svoje nešťastie zaháňa alkoholom. Jedného dňa sa prebudí a zistí, že na čele mu vyrastajú čudné rohy. Že by to bolo znamenie a podarí sa mu vraha vypátrať? Spolu s rohmi totiž získal zvláštnu schopnosť a rozhodne sa urobiť všetko pre to, aby vraha svojej lásky našiel. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (607)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Parádny tvorčí úlet, s ľahkosťou kombinujúci ťažko skombinovateľné žánrové polohy, robiac si pri tom ešte srandu z ich svätých klišé (rada kňaza, gay cops). Aja nie je iba výborný hororový režisér. Aja ja milovník dramatických príbehov aj s romantickým rozmerom a vie parádne žonglovať s obľúbenými pokleslými žánrami. A toto je jeho sviežo originálny a ťažko napodobiteľný mokrý sen, v ktorom sa mimochodom s nadšením nájde tiež Stephen King. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Uchádzajúci námet, z ktorého by bol parádny 90s seriál, kde by rohatému detektívovi ľudia rozprávali svoje najtajnejšie služby a on v ruke s vidlami a s hadom okolo krku by riešil záhady. A tak prvá polovica je solídna zábava, ale v momente keď sa začne reálne riešiť vražda, je to strašný kŕč. Verím, že Joe Hill má solídne komplexy z toho, kto je jeho otec, ale kingovská detská línia s "krížikom" je úplne smiešna. A každým ďalším odhalením je to horšie a horšie (pri objavení listo som už len gúľal očami). Premárnený potenciál. ()

Reklama

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo dost povedený, to jsem fakt nečekal. A nejlepší v tom filmu byly prvky žánru, který v hlavičce není vůbec zmíněn - komedie. Některý scénky opravdu prvotřídní zábava! Storka celkem v pohodě a dá se říct, že jsem se bavil po celou dobu. Konec možná až moc crazy, ale ještě se to dalo. 75% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

S předchozí Ženou v černém to nevyšlo, tentokrát mě už Happy Potter ale zaujal. Jde na to chytře, ten klučina. Je mu jasné že si jej hlavně zpočátku kariéry bude každý škatulkovat a tedy se snaží zaujmout nejvěrnější možné publikum a to milovníky hororů. I když tentokráte tedy na to že Horns točil vynikající francouzský úderník Aja, tak se překvapivě o horor nejedná. Je to taková hodně zvláštní detektivka cinknutá romantikou. Určitě zajímavé a hlavně hádám že napodruhé ještě lepší. 70% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Chvíľami som mal pocit, že sledujem romantickú, dramatickú, presladenú, rodinnú fantazmagóriu pre puberťákov či ďalšiu časť Harryho Pottera, no vzápätí tam režisér nabehol s nejakou komediálnou vulgárnou / erotickou scénkou či dialógmi, ktoré by mladiství do 15 rokov asi vidieť nemuseli. A asi je to to jediné, čím ma film upútal - dokázal rozosmiať. Štýlovo nakrútený mix všetkých možných žánrov. Akurát na ten môj najobľúbenejší sa akosi pozabudlo. Záver celkom efektný na pohľad a aspoň niečo to tam po necelých 2 hodinách začalo ten sľubovaný horor pripomínať, ale čakal som niečo úplne iné. Takéto smiešne báchorky totiž na mňa neplatia. Chladný priemer tomu dám, ináč sklamanie na celej čiare. Knižnú predlohu som samozrejme nečítal a šiel som do toho s hororovým očakávaním pod menom slávneho režiséra, takže asi sa to aj dalo čakať. ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (30)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (ČSFD)
  • Počas natáčania v Kanade sa Daniel Radcliffe vo svojom prívese náhodou napil nepitnej vody z vodovodu. Táto voda bola zmiešaná s nemrznúcou zmesou. V dôsledku toho bol chorý 3 dni. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (viac)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené