Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

peaceNwar 

všetky recenzie používateľa

Občas vyšinuté, občas primtívne, ale občas aj vtipné. Ostatné je márnenie času. Aj keď, nooo.... Je to určité zlepšenie aspoň v porovnaní s predchádzajúcou televíznou produkciou, lebo aspoň párkrátsa podarila nejaká dobrá paródia. Ak to ale mám porovnať s celosvetovým štandardom, tak je to jasný priemer. Na slovenské pomery je to ale za štyri hviezdičky, takže vcelku, no.. Musím sa priznať, že ako milovník trapného humoru som sa dosť pobavil :D ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Po stopách South Parku sa vydávajú už aj slovenskí tvorcovia, no je to bohužial riadna bieda. Nezasmial som sa ani raz, jediný vtipný moment predstavuje Marián Čekovský alias Pišta Lakatoš, ktorý mal byť podľa môjho hlavná postava, ale po prvom dieli si uvedomujem, že to bol asi len akýsi ťah. Nanajvýš amatérske, tupé a takmer vôbec vtipné. Veľké očakávanie, ale nakoniec len veľké sklamanie. ()

Reklama

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Na robenie satiry a parodií mladý Kroner ešte rozhodne nedorástol. / ak nerátam rytmusa, to je parodia sama o sebe/ Jednoznačne najlepšia časť Lokal TV je bezpointové tliapanie Pišta Lakatoša, ale ani to nebude baviť večne. Ako ono je pekné, že mladý Kroner je fanúšikom Tarantina a South Parku a rozhodne je dobré, že nám tu rastie niekto taký, ale zatiaľ na niečo takéto určite nedozrel. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Má to super nápady a je chvályhodné, že se Slováci do něčeho takového pustili. Bohužel humor je nevyrovnaný. Některé parodie jsou skvěle provedené, jenže jsou to vždycky jen momenty v dílech. Bohužel si to neudrží kvalitu po celou dobu stopáže. Jakoby tam chtěli nacpat, co nejvíc celebrit a odkazů a zapomínaj na ústřední postavy. Ta hlavní trojka je fakt trochu upozaděná. Nevadí mi a mohli by být fakt srandovní, jenže zatím nejsou. Každopádně doufám že budou další díly, protože potenciál tu je obrovský. A ty vsuvky se zhulenejma stromama bych vystřihnul. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení po prvním díle: Škoda, že to muselo být tak vulgární (snad půlka seriálu je propípaná), ale jinak skvěle. Původní (české i slovenské -?) animované seriály pro odrostlejší diváky jsou většinou brak, který se nedá sledovat. Lokal TV nabízí i jakousi kritiku současné popkultury, šoubysnysu a televizního vysílání(ta parodie na markízu v prvním díle byla supr), ale hlavně se snaží stavit na tom, co všichni dobře znají (Ferda Mravenec vs. Krteček v prvním díle), protože jedině tak může být karikatura úspěšná. Sisa je cool :) Zatím dobré, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. PS: Co ten Pišta? Proč tam je? PSS: Po dalších dvou dílech musím svoje hodnocení snížit na (prozatimní) dvě hvězdičky. Vulgarismy a podivný pseudovtípky nedělaj dobrej seriál. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama