Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vec v ktorej sa Kroner našiel. Má to veľmi typický rukopis, postupne si vytvára nové a nové postavičky, je vysoko reflexívny a občas pekne trefný. Jediná škoda je tá, že občas prispôsobuje paródiu satire, takže samostatné diely pôsobia trochu rozbito. Mimo to od dabingu cez postupné budovanie svojského vesmíru je to na veľmi vysokej úrovni. Rovnako je to dielko odkazujúce na to ako to funguje na Slovensku ale aj tu by sa žiadalo viac pritlačiť na pílu ako to robí taký South Park, alebo Family guy. Tu je to ešte trochu opatrné. Ale veľmi držím palce s filmom a časom, keď si prejdem všetko čo pod Lokálom vyšlo, bez hanby zvýšim na 4. Omnoho, omnoho lepšie ako Kronerová hraná tvorba. ()

Durgas 

všetky recenzie používateľa

*Prvá séria*: Potešilo ma, že aj v našom konzervatívnom prostredí môže niečo takéto vzniknúť. Prvý diel prvej série ma dosť dostal, bohužial hneď dvojka bola slabá a trápna. Záverečný dvojdiel s Rytmausom prevažne v pohode, ale boli tam opäť aj slabšie miesta. Uvidíme, čo prinesie druhá séria. *Druhá séria*: Sklamanie. Nové časti sú zatiaľ slabé a veľmi trápne, normálne musím znížiť hodnotenie. To keď už ani Pišta nie je vtipný, tak to už je zlé. Potešil zatiaľ iba Čad a zapojený rozhovor s havarovaným motorkárom. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na naše pomery veľmi ambiciózny pokus, pri ktorom tvorcom nechýbali gule vystreliť si z viacerých celebrít a slovenských stereotypov a ešte k tomu to celé zabaliť do (na Slovensku) nie veľmi populárnej animovanej formy. Kvalita vtípkov a frkov je síce určite nevyrovnaná (striedajú sa geniálne ale aj trápne príspevky), no dabing je našťastie výborný, animácia ušla a postavy mali niečo do seba (napr. taký Pišta Lakatoš a o to väčšia škoda, že v seriáli nedostal väčší priestor). Za odvahu 3* ()

Shredo odpad!

všetky recenzie používateľa

cele zle.. každý o tom kecá jak je to super, ale ja sa nenechám ovplyvniť a mám na to svoj názor a to že je to totálna sračka, nič horšieho som snáď nevidel, to si radšej už pozrem ten panelák jak toto.. a to je už čo povedať, Pišta Lakatoš to celé nezachráni.. vy ostatní ludia otvorte oci a este dodavam na posledny dych co to vyrastie z nasich deti ked ich krmime samymi nadavkami, ja im budem radsej pustat 50 rokov stareho Toma a Jerryho ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Pomerne zábavný seriál, ktorý pekne zobrazuje ten náš "showbiznis". Nechýba tomu nadhľad, a spracovanie je viac než obstojné, rovnako ako dabing. LokalTV sa nemôže rovnať niektorým zahraničným formátom, ale to vôbec nevadí a konečne sa našla relácia ktorá má ambície, nemá strach, a podáva adekvátne dávka humoru so všetkým čo k tomu patrí. Doposiaľ som spokojný a jediné čoho sa bojím je kvalitatívny úpadok, pretože táto vec je u slovenských seriálov bežná ba až pravidelná ... ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama