Reklama

Reklama

Modrá lagúna

  • Česko Modrá laguna (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V nádhernom exotickom prostredí opusteného tropického ostrova stroskotá loď. Prežijú dve malé deti – chlapček Richard (Glenn Kohan) a dievčatko Emmeline (Elva Josephson) - a jeden člen posádky, ktorý im spočiatku pomáha prežiť. Po jeho smrti si však deti musia poradiť samé... Ich nevinná detská náklonnosť sa postupne, ako plynú roky, mení na lásku. Aj v tomto tropickom raji, odrezanom od civilizovaného sveta, však láska dospievajúcich Emmeline (Brooke Shields) a Richarda (Christopher Atkins) naráža na množstvo prekážok... (TV Doma)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (242)

vydumnica

všetky recenzie používateľa

Na Modrú lagúnu som skoro zabudla, až teraz som si všimla, že som tento film ešte nehodnotila! A vlastne, ani si ho hodnotiť netrúfam, keďže som ho už celé roky nevidela!!! Ale kedysi som ho pozerala často, mali sme ho doma na videokazete :-) a rada som ho pozerala, videla som ho možno aj 10x!!! Páčil sa mi ten krásny ostrov, ak sa nemýlim, nakrúcali to na Fidži :-). Obdivovala som Brooke Shields, vtedy patrila medzi moje najobľúbenejšie herečky, videla sa mi veľmi krásna :-). Možno raz keď už budem na dôchodku a budem mať viac času na filmy, popozerám si ho ešte raz a následne aj ohodnotím. A ešte si pamätám, že ten druhý diel s M. Jovovich sa mi nepáčil. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Love Theme [2:33] ,2. Main Title [2:37] ,3. Fire [1:19] ,4. The Island [1:46] ,5. The Sands of Time [2:27] ,6. Paddy's Death [1:21] ,7. The Children Grow [4:12] ,8. Lord of the Lagoon [1:07] ,9. Love Theme (reprise) [1:12] ,10. Underwater Courtship [2:01] ,11. The Kiss [2:35] ,12. Richard Sees Paddy [2:22] ,13. The Birth [1:16] ,14. Bad People/Baby Swim [3:02] ,15. The Memories [1:21] ,16. 3 Points to Port/End Titles [3:21] ()

Reklama

Martinius 

všetky recenzie používateľa

ked som tento film pozeral pred neviemkolkymi rokmi este ako pubertiak, utkvela mi z neho v pamati obzvlast ista scena, na ktorej som sa aj najlepsie nasmial: vyslovne plochu brooke shields vystriedala vo vode pri natacani v evinom ruchu stedro obdarena dablerka. pokial mi hlava spravne sluzi, podobnych prehmatov bolo vo filme viac :) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

A prečo nie práve takúto robinsonovskú romantiku? Nech je to aj rozprávka o nestarnúcich ľuďoch dokonale upravených aj po rokoch na pustom ostrove. Okrem manželských hádok ich nič neohrozuje, v tom je rozdiel oproti Návratu s Millou, kde bol dej o niečo zložitejší. Krásna Brooke rafinovane hore bez a vo vode aj dole bez, no nepozeraj to. Druhýkrát ale určite nie. –––– Jak to, že máš dítě? – Já nevím. ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Film, který představoval zásadní divácký zážitek mého dětství. Když jsem si ho nově pustil po letech znovu (ve velice zdařilém původním českém dabingu), zjistil jsem, že se mi to pořád strašně líbí, a že jsem tím filmem do značné míry okouzlen. A to především díky úchvatnému zjevu Brooke Shields, která dokonala přikovala moje oči k obrazovce. V tom filmu je prostě tak nádherná a roztomilá, že si ji nejde nezamilovat. Se svým hereckým protějškem zde působí dojmem Adama a Evy v ráji, a to doslova - lokace ostrova, na kterém se natáčelo, jsou tak překrásné, až to bere dech. Osobně jsem si ten film prostě maximálně užil a považuji ho za totální romantickou klasiku, která je zde - z nějakého mně neznámého důvodu - krutě nedoceněná. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (20)

  • Christopher Atkins Bomann (Richard) má svoje prirodzené vlasy rovné, ale v záujme romantiky mu kulmovali vlasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama