Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbia La cara oculta (viac)
Trailer 1

Belen, priateľka mladého, talentovaného a úspešného dirigenta Adriana, jedného dňa záhadne zmizne. Zanecháva mu iba odkaz na kamere, v ktorom oznamuje, že spoločný vzťah ukončuje a neželá si opäť sa s Adrianom stretnúť. Adrian si za ňu čoskoro nájde náhradu: mladú, peknú a atraktívnu kolumbijskú čašníčku Fabianu. Záhadný odchod Belen však vzbudí podozrenie, preto jej prípad začnú vyšetrovať detektívi. Ako sa postupne objavujú nové dôkazy, detektívi sú voči pôvodnej verzii príbehu čoraz skeptickejší. Vzniká podozrenie, že v záhadnom zmiznutí má prsty sám veľký maestro a že Fabiana sa môže stať jeho ďalšou obeťou. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (639)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Našťastie som pred projekciou nepozeral na trailer (a logicky ho ani neodporúčam vidieť), takže som si myslel, že to bude ďalšia španielska duchárina typu "psychopat zabil svoju starú a jej duch straší v dome, aby niekto odhalil pravdu". Napokon to bolo o niečom inom a dopadlo to výborne. Zaujímavý thriller, ktorý mi pripomenul môj obľúbený El habitante incierto, si po celú dobu udržuje výbornú dávku atmosféry, námet je fantastický s niekoľkými fajnovými zvratmi a predovšetkým mi sadli aj sympatickí herci. Opäť som však uhádol záver, čo ma trochu mrzí. Ináč kvalitka, k dokonalosti mi chýbal len nejaký naozaj silný moment, ktorý by stál za zapamätanie. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pointa a zápletka sú síce dosť lacné, ale na druhú stranu z toho autori dokázali vyťažiť maximum. Atmosféra je po celý čas celkom slušná, ani herci nehrali zle, na ženy sa veľmi dobre pozerá. Celkovo ide o pohodový thriller s trochou napätia, aj keď ja som v ňom nič mysteriózne nenašiel, čo je škoda, pretože to je podľa mňa presne to, čo tomuto filmu chýba. Tiež je na škodu, že koniec sa dá predvídať už veľmi skoro. Pre mňa slabý nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všetky recenzie používateľa

Jawohl: Charaktery hlavních hrdinů, všichni jsou opravdu náramně nesympatičtí, atmosféra v první půli, hudba! Nejen s Beethovenovou sedmou se nedá šlápnout vedle. Nein: Příliš brzké odhalení karet a z toho plynoucí zbytečně brzké a jasné tušení konce. [3,5* / možná změna hodnocení vyhrazena] ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, nakonec hezky poskládaná pohádka o 'pomstě ze záhrobí', s níž jsem měl problém především z toho důvodu, že je asi třeba fandit postavě, která si to vůbec nezaslouží a je hrozně hloupá a nesympatická. To však nic nemění na tom, že druhá polovina má šťávu a množství soběstačných nápadů, které to vytáhnou k uspokojivému finále. Čtvrtá hvězda ale jen o prsa té plošší (a hezčí a sympatičtější) z hrdinek. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Film je dokonalým vyobrazením toho čo mi chlapi už dávno vieme. A to je "fakt", že ženská blbosť nepozná hranice. Čo je aj jediným "hororovým" motívom, lebo tento film z hororom nemal spoločné absolútne nič. Len vďaka originalite príbehu a samotnému záveru, udeľujem tri hviezdy. Samotný snímok ma totiž dosť nudil. Až na pár momentov, bol úplne bez napätia - 65%. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Film si okrajově pohrává s událostmi po druhé světové válce, kdy někteří nacističtí vůdci uprchli do zemí Jižní Ameriky, včetně Kolumbie. Ve scéně v bunkru, když Belén (Clara Lago) otevře skříň, je vidět bývalá nacistický uniforma se svastikou. (AloeB)
  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama