Reklama

Reklama

Keď očarujúca Celeste (Eva Longoria) konečne pošle do čerta svojho tyranského manžela Carlosa (Billy Bob Thorton), ten ju na oplátku trikrát postrelí a unesie jej milovaného krstného syna Roba (Thomas Brodie-Sangster). Celeste však veľmi dobre vie, čoho je psychopatický Carlos schopný, a preto požiada o pomoc tých najpovolanejších expertov v celej Alabame - bratov Oodieovcov. Traja šialení bratia Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) a Lincoln (Daniel Cudmore) sa dohodnú, že Celeste pomôžu a vyrazia na misiu, ktorej cieľom je vyslobodiť uneseného chlapca z rúk nevlastného otca. Jednoduchá záchranná akcia však prerastie do veľkolepej južanskej vojny plnej divokých prestreliek. Aby bratia ochránili Celestino nevinné dieťa, ostáva im jediná možnosť - zneškodniť každého, kto im stojí ceste alebo proti nim útočí. A nepriateľov nie je málo - prenasledujú ich nielen najaté vrahyne a indiánski lovci, ale aj federálni agenti! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (64)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Trojka jižanských vidláků má za úkol dovézt dítě z bodu A do bodu B, za což jim svůdná Hispánka vyplázne 25 000 doláču. Jenže dítě je horký zboží, tak se do místa určení musí výprava dostat skrze partu krvelačnejch šlapek, silniční piráty či indiánskej moto-gang. Mělo to spád i sympatický herce a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Jen takový ty citlivý řečičky si mohli odpustit, ale nakonec i to se dalo v pohodě přežít. Tyhle svižný béčka si necham líbit. 70% ()

lioncel 

všetky recenzie používateľa

V tomto pohodovém, kvalitně ozvučeném filmečku se dozvíte, jak se dá v jednom okrese s docela chytrým šerifem udržet kriminalita v rámci daných možností v celkem rozumných mezích – aniž by to automaticky znamenalo přeplňování státních věznic dalšími nevzhlednými povalujícími se vězni .. dále uvidíte jak to dopadne, když zabijácký gang nesmírně žhavých a ambiciózních, hodně protřelých a drsných, tvrdých a ozbrojených, velmi nebezpečných a velmi sexy cool slečen, pohybujících se zásadně a pouze jen na opravdu krásných jednostopých strojích, vyrazí zatnout tipec třem sympaťákům z balíkova, kteří nejen, že nemají maturitu, ale dokonce ani dokončené základní vzdělání, zato jsou ale rodina - bratři, kteří drží za všech okolností spolu a mají k tomu velmi zajímavě rozděleny své úlohy: jeden za všechny tři myslí a taky si uzurpuje právo balit holky, druhý by chtěl myslet a také balit holky, třetí je specialista na hrubou práci .. no, vlastně ten druhý je něco mezi prvním a tím třetím .. co ještě tak dodat? .. prostě zběsilá super jízda! … ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Obrovské prekvapenie a jeden z najobľúbenejších snímkov. Už intro je úžasné a navodí neuveriteľnú atmosféru. Akčná jazda, ktorá zaujme aj hereckým obsadením a perfektným castingom sexi herečiek. Humorné prvky oživili tento akčný film. Vzhľadom k rozpočtu sa jedná o slušné dielko. Thriller slušnej úrovne, bratia Oodioví sú dobrá trojka. Ak sa film drží akcie má to grády a akonáhle sa pustia hlavní hrdinovia do nejakého filozofovania a komentovania situácie, trochu to zaváňa aj komédiou. Páčili sa mi niektoré dialógy, veľa scén bolo veľmi dobrých a nebyť zbytočného kecania, bolo by to majstrovské dielo. Rozhodne odporúčam, budete sa baviť. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dalsi novodoby pokus o novu Tarantinovku/Ritchieovku v ktorom je kopa roznych viac ci menej infantilnych exotov, kopa nadavok, nejaka ta brutalna akcia a zopar znamych polozabudnutych ksichtov. Dopadlo to sice lepsie ako nedavne gangsterky Catch .44, Setup alebo Guns, Girls and Gambling vdaka dravej rezii a celkovo kvalitnej technickej stranke. Ale scenar a vsetky tie pseudodrsne dialogy su na hovno.V tomto smere mi to pripomina skvele natoceny, prekombinovany a zaroven neskutocne debilny Carnahanov Smokin' Aces. 4/10. ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené