Reklama

Reklama

Keď očarujúca Celeste (Eva Longoria) konečne pošle do čerta svojho tyranského manžela Carlosa (Billy Bob Thorton), ten ju na oplátku trikrát postrelí a unesie jej milovaného krstného syna Roba (Thomas Brodie-Sangster). Celeste však veľmi dobre vie, čoho je psychopatický Carlos schopný, a preto požiada o pomoc tých najpovolanejších expertov v celej Alabame - bratov Oodieovcov. Traja šialení bratia Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) a Lincoln (Daniel Cudmore) sa dohodnú, že Celeste pomôžu a vyrazia na misiu, ktorej cieľom je vyslobodiť uneseného chlapca z rúk nevlastného otca. Jednoduchá záchranná akcia však prerastie do veľkolepej južanskej vojny plnej divokých prestreliek. Aby bratia ochránili Celestino nevinné dieťa, ostáva im jediná možnosť - zneškodniť každého, kto im stojí ceste alebo proti nim útočí. A nepriateľov nie je málo - prenasledujú ich nielen najaté vrahyne a indiánski lovci, ale aj federálni agenti! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (64)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Taká akčná buraniáda. B.B. Thornton je v pohode, Longoria je neskutočne sexi. Občasto má dobré akčné scény. Hlavné trio strieda sympatickosť s otravnosťou (to bohužial častejšie). Čo ďalej. Občas je to vtipné (50% vtipov prezradená v trailery). Tiež sa mi páčil nápad s neštandardnými komadami nepriateľov (Indiáni, sexi kočky). Ale ako celok slabota. Tak 50%. Hodím mincou. Smola (za 2*) ale je to presne medzi dvoma a troma hviezdami. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Nuda to ani neni,ale ten film se vám pod kůži nedostane ani náhodou.Jsou tam docela silný momenty,ale je jich málo.Navíc vlastně neni s kym se ztotožnit,emocionálně naprosto na nule,B.B.Thornton tady dostal hodně málo prostoru,navíc posíla pořád větší a věší kreatury,ale taky pěkný hovada.Průměrná pitomina,kterou skouknete v klidu,ale vyšumí to do ztracena.50%. ()

Frgy 

všetky recenzie používateľa

Redneck brothers jsou sympaťáci.... Co se týče příběhu má to spád a taky dacana jménem Billy Bob Thornton, kterému hlavní „hrdinové“ odcizili dítě, za což dostali zaplaceno od Celeste (Eva Longoria). Samozřejmě jak už to tak bývá dacan Billy Bob by rád dostal dítě zpět .... značně nasrán a toužící po krvi vysílá za chlapci sexy zabijácky kočky ,pár indiánů se zálibou ve skalpování a bandu nasranejch negrů. Krasojízda může začít. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama