Reklama

Reklama

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je bežec na objednávku. Živí sa totiž ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá diery v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom následne na základe jeho analýz - a efektných útekov - odstraňované a zdokonaľované. Teraz nastupuje výkon trestu na novej zákazke, ale pozor: väzenský komplex, v ktorom sa ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc. Tie Ray pred časom vydal knižne a pre tyranského riaditeľa tohto "nápravno- výchovného zariadenia" sa jeho manuál stal doslova bibliou. Ray sa tak ocitá vo svojej vlastnej dokonalej pasci. Nikto navyše nevie o tom, že by bol niečo iné ako radový väzeň, takže priepustka na slobodu po dobre odvedenej práci akosi chýba... Po obvyklých počiatočných nezhodách sa Rayovým parťákom v novom "domove" stáva miestny väzenský boss - Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), ktorý si tu odpykáva trest za kyber-terorizmus. Ani jemu sa vo väzení nepáči. Ale kto iný, než títo dvaja chlapíci by sa mali dostať cez Rayove bezchybné zabezpečovacie systémy a celú armádu dozorcov pod vedením fanatického riaditeľa? A je to, že sa obaja ocitli v tejto bezvýchodiskovej situácii, naozaj len nedorozumenie a zhoda náhod alebo niečí starostlivo premyslený plán? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Martin741

nie nie... tvoj problem je, ze si hlupy :) ... vies ako to viem ? lebo aj ty raz za cas mas potrebu napisat nieco normalne... a ked to napises je to strasna hlupost... preto si strasne hlupy clovek :) ... ten dement a vsetko ostatne je tvoj trademark, ale v podstate si len hlupucky clovek milion :)

na príspevok reagoval Wacoslav1

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Testament

kazdy samozvany psycholog a miestny Down ti urcite potvrdi, ze som len plany retard plny komplexov, byvajuci u mamy a za PC si riesim komplexy z maleho pera.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Kdo se na to vykašle musí si to srovnat sám se svým vědomím a svědomím, ale pravej fanda by si asi nemohl říkat nikdo kdo by nešel na první společnej film těchto 2 legend v hlavních rolích!

Testament

Testament (hodnotenie, recenzie)

A jinak je celkem vtipný, když jsem v diskusi u Exp.2 psal, že kdo na ten film nepůjde do kina, tak není true fanda a ať táhne, jak se tam ozývaly hlasy, že takhle to řešit nejde a blabla a podobný kecy. A najednou se v této diskuzi objevily podobné/stejné názory a najednou to jde...Zajímavý.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Martin741

Úplně vidim, jak si ve 14 naháněl filmy s Marlonem Brandem, ty hejhuláku:))))  Si eště v pokojíku rád uctíval Seagalovo fotku a děkoval mu na kolenou, jak krásně tě zabavil.

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

musim nesuhlasit. Smrtici Zatykac a podobne "klenoty" som obchadzal na kilometre daleko. Este Arnoldove novinky : Ok, beriem. Za tie som sa musel bit. Ale takeho  Van Damma a Seagala /hlavne ich "tvorbu" po roku 2001/ som obchadzal zdaleka. To uz ficali veci ako LOTR, Kruh, Obchodnik se smrti. Stalloneho tvorba rokov 1994 -- 2004 to bol len taky podpriemer. nepamatam si veru, zeby sa niekto bil za Stalloneho tvorbu tych rokov. 

na príspevok reagoval stuntmanMIKE, vegetol.mp

Testament

Testament (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Útočnej text, ale souhlasím s tebou. Zítra tu nás Escape Plan dávají, tak jdu a moc se těším. Bude to pecka, není co řešit.

ConanVJ

ConanVJ (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

jj moje řeč, já sice mám rád ty superhrdindský filmy dělaný hlavně na efekt, ale na starý pecky nedám dopustit. Kolikrát mě zamrzí, když je tu film kterej sem za mlada žral v černým a díky těm důvodům co píšeš. Například Švéd s Lundgrenem byl jeden čas těsně nad černotou, Americký ninja 3,4,5 jsou černý furt. Jasný, teď to nejsou kdovíjaký pecky, ale když sem to měl doma na VHSkách, tak sem u toho vrněl blahem :D

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

ConanVJ

"Dřív byla větší radost z nových filmů. Pamatuju, že filmy z videopůjčovny jsem vždy viděl 3x než se po víkendu vracely."

 

Tak to máš svatou pravdu. Mluvíš mi z duše. Kdeže ty doby jsou. Dneska každej 15 letej čurák, co si ho doma honí nad katalogem s dámským spodním prádlem, kritizuje herce, kvalitu scénáře i režii. Je hrozně chytrej a přitom v tom textu nadělá mraky pravopisnejch chyb. Ale hlavně že ví, kde je ve scénáři chyba:) Dřív, když si ten film musel člověk v půjčovně vybojovat nebo našel nějakej zapadlej klenot někde zaprášenej ve spodním regálu, měl z toho fakt radost. Dneska jsou diváci moc rozmazlený a furt na všechno píčujou. Nic jim není dost dobrý. To sou furt nějaký filmy o superhrdinech, ale málokdo už si pamatuje, jak člověk šel domů celej nadšenej, že si půjčil Action Jackson nebo Smrtící zatykač s Van Dammem.

na príspevok reagoval kingik, ConanVJ, Testament, Martin741

Segrestor

Segrestor (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE , kingik

myslím, že jde o jisté nedorozumění, pánové. znám vás oba a vím, že jinak byste si rozuměli. takže mi tu nerozjíždějte další flejm a okamžitě si padněte kolem krku!

machete kills, nezapomínejte!!! :))

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

kingik

keby som vedel, ze sa ta to tak dotkne tak ti to nenapisem koblizku... mal som ale za to, ze to pocuvas kazdy den a tak si uz nejak voci tomu otupel...

na príspevok reagoval kingik

Uživateľ Segrestor zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Druhý Plán útěku shání obsazení

Druhý Plán útěku shání obsazení

14.03.2017

Když Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger spojili síly, aby utekli ze supermoderního vězení, nebyla z toho v zámoří žádná velká hitparáda. Jejich Plán útěku ale nakonec vydělal 137 milionů… (viac)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (viac)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (viac)

Reklama

Reklama