Reklama

Reklama

You're Next

  • Veľká Británia You're Next
Trailer 1

Hororový thriler pojednáva o rodine, ktorá sa stretáva pri príležitosti 35. výročia svadby. Pokojnú, idylickú oslavu naruší trojica maskovaných psychopatov, ktorí majú jediné prianie: vyvraždenie celej rodiny zo zatiaľ neznámych dôvodov. Lenže Erin (Sharni Vinson), priateľka jedného z členov rodinného osadenstva má za sebou rozsiahly tréning, ktorý jej umožní stať sa zdatným protivníkom so schopnosťami nemilo prekvapiť útočníkov. (peiton)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (356)

larelay 

všetky recenzie používateľa

no co vam poviem. film ma dve casti. prva, kym sa vsetko rozbehne, je psychologicky a psychicky teror, kedy neviete, z ktoreho kuta na vas vyskoci nejake milucke zvieratko a druhu cast, kedy zacina to prave rosambo a z jednej ucastnicky zajazdu sa stava novodoba drsna Xena. a este aj ofinku ma. Paradna zalezitost. Asi trikrat som si na stolicke poskocila a moje srdce tiez. Takmer az do infarktoveho stavu. Well done. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Crispian je spolu so svojou priateľkou pozvaný na oslavu 35 výročia svadby jeho rodičov. Oslava sa koná v staršom, opustenom, rodinnom dome mimo civilizácie. O deň neskôr sa postupne pridávajú všetci ostatní súrodenci. Podáva sa večere a "prichádza" prvá hádka. Od počiatku bolo medzi určitými súrodencami cítiť napätie. Toto o "chvíľu" už nikoho nebude trápiť. Všetkých zúčastnených na oslave čaká väčší problém, ako hlúpa výmena názorov – boj o holé životy. Drsné od úvodu. Nebudete si mať kedy vydýchnuť. V prvom zdaní spočiatku obohraný príbeh, ktorí sme už videli, skrýva nejedno prekvapenie. Najsilnejšou stránkou jednoznačne gore a atmosféra. A záver? Presne taký aký má byť. Tento snímok poteší nejedného fanúšika hororu - 90%. ()

Reklama

TedGeorge 

všetky recenzie používateľa

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Přehypeovaný tupý home invasion slasher, u kterého stejně jako u podobné OČISTY platí, že kdyby se nijak zvlášť sympatické nebo snad zajímavé postavy nechovaly jako idioti a neustále nesmyslně neopouštěly skupinu, aby mohly být krvavě zavražděny (jako by z nich všechnu inteligenci vysála nadstandartně schopná final girl), film by skončil dřív, než začal. A rádoby šokující závěrečné vysvětlení mě fakt do kolen nedostalo. Ale spíš asi nejsem úplně cílovka, když mi ke štěstí nestačí jen pár masopustních masek a rozmlácených hlav. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (8)

  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)

Súvisiace novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (viac)

Reklama

Reklama