Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri najlepšie kamarátky - karieristka a single tridsiatnička Regan (Kirsten Dunstová), fajčiarka Gena (Lizzy Caplanová) a party-girl Katie (Isla Fischerová)  - sú totálne pobúrené, keď zistia, že ich kamarátka Becky (Rebel Wilsonová), ktorá je síce milá ale trpí nadváhou a vždy bola terčom posmechu, sa bude vydávať ako prvá z partie. Gena a Katie sú ešte stále nezadané a Regan sa snaží prinútiť svojho priateľa, s ktorým chodí už štyri roky, aby ju konečne požiadal o ruku. Becky svoje kamarátky požiada, aby jej šli na svadbe za družičky. Rozmarné a nezodpovedné dievčatá, samozrejme, súhlasia, no svojej úlohy sa zhostia po svojom a rozlúčka zo slobodou sa im akosi vymkne spod kontroly vďaka kokaínu. Gena sa chce vrátiť k svojmu bývalému priateľovi, ktorý však už flirtuje s niekým iným, Katie sa zasa pokúša dať dokopy s bývalým spolužiakom – dílerom marihuany. A to rozhodne nie je všetko. Beckin najkrajší deň života sa ešte len blíži a zdá sa, že bude totálnou katastrofou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (187)

Chermy odpad!

všetky recenzie používateľa

Přemýšlím co ošklivého se asi v životě dělo ženě, která je schopná napsat a natočit příběh o třech krávách, respektive nejlepších kámoškách jedné tlusté husy, ve světě plném dutých nadržených bambusů.... Copak nám asi tahle žena chtěla sdělit? Že krásné ženy jsou jen imbecilní feťačky, bulimičky s nekonečnou touhou strkat si něco do pusy, aby ukojily svůj chtíč, popřípadě se vyblily ke krásnému plochému bříšku? Nebo snad, že muž rovná se pneumatická sbíječka s mozkem vyklovaného drozda? Možná to měl být návod jak na zrzavého bobra.....opít, zkouřit, zfetovat a nechat zajíst Xanaxem...podávat pokud možno ještě teplé. A možná to byla jen upocená a ulepená komedie.... Větřím tu hodně smutné autorčino dětství.... ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

nevtipná a i přes stopáž zdlouhavá pseudokomedie,která by udělala mnohem lépe,pokud by se vydala cestou Pařby ve vegas,nebo minimákně Žen sobě.Tahle rádoby moralitka,kde si (standardně) všichni všechno jako zázrakem uvědomí a budou happy je v jádru jen lehce otravná a nezachrání to ani dobře vypadající Isla Fisher,ani Kirsten Dunst sexující na záchodě...40% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Z pozice akademického puritána je mou svatou povinností stranit se alkoholu, cigaret, drog i nezávazného sexu, ale ten zastydlý puberťák ve mně si tento snímek docela užil. Navíc jsem tušil, že vdávat se dá i s šaty obohacenými o díru, krev a semeno, ale stejně se přiznávám, že na holky s koksem napudrovanými nosy se mi lépe dívá, než s nimi tráví volný čas. ()

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Nebýt Lizzy Kaplan a praštěné ( ale úžasné ) Isly Fisher, nebylo by tu skoro nic vtipného. Kirsten Dunst nejen vypadá jako zmoklá přestárlá slepice, ona i tak hraje. Zápletka je dost chatrná a ta tlustá nevěsta byl vysloveně hnus. Variace na komedie o pánské rozlučce se svobodou se nevydařila, a to navzdory hereckému obsazení, které vypadalo slibně. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Namíchejte ten koktejl hodně vostrej. Ať to má tempo, ať jsou tam drogy a sex- nebo se o něm alespoň pořád mluví. To je letos oficiální recept na film v Hollywoodu. Asi jim to v Americe vychází, konečně zjistili, že mají ptáky a vagíny a mohou se jimi vzájemně "proklát". Za tím vším se nesměle schovává nepoměrně zajímavější příběh bohužel zasypaný horou banalit, vulgarit a dalších nesmyslů. K tomu podstatnému se tedy nakonec nedostaneme. Ani kočka ani pes a mnoho psů bývá vždy zajícova smrt...45% ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)
  • Postava ženichova kamaráda (Adam Scott) je v předvečer svatby na tváři viditelně neoholená. Ráno v den svatby je již oholený a o pár filmových minut později má opět na tváři strniště. (Pyron)

Súvisiace novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama