Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (235)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Filmu, ve kterém Danny Trejo nosí tričko ´I am a motherfucker´, musím dát tři hvězdičky snad z povinnosti :) Ale i kdyby nosil jen nátělník posranej netopýřím guánem, stejně bych ty tři dal. Je to taková pohodová béčková žánrovka, hlavnímu hrdinovi fandíte, bitky vypadají správně drsňácky a prostinký děj lemuje skvělej song I´m a badass od Kid Frost & Big Tank. Bavilo mě to, toť vše. ()

kingik odpad!

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo - prase, co jede na filmový festival ve slamácích a bermudách, držka odporná, co na tu svoji držku nevlastní zbrojní pas, nemytý, nečesaný umaštěnec a páchnoucí neherec, s nímž jsem musel absolvovat film. Ano, musel, protože dvd s "filmem" se mně (předem) nechtělo vyhodit do odpadkového koše, jak to s oblibou dělávám, když se mně film nelíbí. A tohle byla řádná pičovina. To nebyl film, ale laciná fušeřina, i když i fušeřinu urážím. Zhlédnout a ohodnotit ji, je energie, kterou jsem mohl vyplýtvat na normální filmové dílo. Ne na nudnou, lacině uštrikovanou prasárnu s brikeťákovým šereďákem sebraným z nádražní restaurace v Mexiku. Unikum z těchto opic dělat herce. Film taky podle toho vypadá. 0% ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný béčkový akčňák, který staví na charizmatu Dannyho Treja a na scénáři, podle kterého mají všichni rádi dědulu, který nerad mlátí lidí. Je třeba se odprostit od mírné stupidnosti scénáře a užít si poměrně zdařilý a, nutno dodat, poctivě natočený akčňáček. Přesto ale jsem čekal, že Trejo bude za většího drsňáka. Vlastně jedinou pořádnou drsnou věc udělal, když strčil borcovi ruku do drtiče odpadků, jinak se jen mlátí rukama či případně s tím, co je po ruce. Jsem zvědav na dvojku, tohle potěšilo, ale rozhodně nenadchlo. Hudba: Todd Haberman PS: že si Badass nabouchne takovou kočku, to jsem vskutku nečekal :-) ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Miestami to bolo celkom vtipné, aj niektoré hlášky ušli, no to je asi tak všetko. Zvyšok - od scenára po hercov je katastrofa. Danny patrí medzi mojich obľúbencov už 20 rokov, no v úlohe zmrda, čo na pár minút znepríjemní život hlavnej postave, ak má byť totiž tým hlavným hrdinom on, tak je to utrpenie, pretože je príšerný herec, čo sa ukázalo už v Mačetovi. Navyše v tomto pokročilom veku, keď už má problém sa hýbať, z neho robiť akčnú hviezdu, je na hlavu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Veterán je jasným důkazem toho, že pokud nechcete začínat život až po šedesátce, tak je lepší si s lákavou přihláškou do US Army vytřít jistou část těla obvykle umístěnou mezi zády a stehny. Frank Vega však v mládí cítil nutnost zachraňovat neexistující americkou demokracii v hlubinách vietnamské džungle a tak si alespoň zpříjemnil důchod internetovou slávou při mlácení tupých hlav. Mne tedy tento prťavý leč dostatečně rozzuřený hispánec hodně bavil, i když jeho rozvážné stíhání vraha klasickou emhádou považuji za celkem slušný úlet. A vysvětlí mu už konečně někdo, co je to ta fleška? ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)
  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)
  • Tričko s nápisom "I Am A Motherfucker", ktoré mal v autobuse na sebe Frank Vega (Danny Trejo), je identické s tým z videa na YouTube. (beso74)

Reklama

Reklama