Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(relácia)
všetky plagáty
Ukážka z filmu 27
Talk-show / Komédia
Veľká Británia, 2007, 424x60 min

Účinkujú:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (viac)
(ďalšie profesie)

Videá (259)

Ukážka z filmu 27

Recenzie (95)

TheRoller 

všetky recenzie používateľa

Norton je veľakrát na facku, ale jeho grimasy, úvodné glosovanie a predstavovanie hosťov (najmä hercov) naozaj stoja za to. Páči sa mi aj účasť hosťov, ktorí nie sú svetoznámi, ale perfektne doplňujú atmosféru a keďže sú to väčšinou Briti, až neuveriteľne hláškujú a na 120% využitý "situačný humor" tu naberá nový rozmer. Všetko ide prirodzene a "z reflexu", vidno, že v tých ľuďoch to je. Zrnko pamätných rozhovorov, pri ktorých som sa ohromne bavil: Interview krááásnej Carey Mulligan, do ktorého sa zapojil aj jej otec a Ed Byrne alias ten, od ktorého Johnny Depp okopčil look, to neskutočne zabíjal na každom kroku; rozhovor s Noelom Gallagherom a jeho reakcia na to, či pozná prítomných hercov, Butler na Wonderwall: "That's my song man." a Noel: "No no no I think that's MY song." + historka so CIA; časť s Paul McCartneym, Natie Portman a veľmi vtipným Jamesom Cordenom; Keira Knightley aj v časti s Kennethom Branaghom a Lee Mackom aj v pomerne novej s perfektným Samuel L. Jacksonom a tak ďalej a tak ďalej... Jednoducho skvelé! ()

Kali4 

všetky recenzie používateľa

Samuel L. Jackson o natáčení Star Wars: SLJ: I should be able to defend myself. You think I can get a purple lightsabre? George Lucas: Lightsabres are green and lightsabres are red. SLJ: Yeah, but I wanna a purple one. ()

Reklama

Splasher 

všetky recenzie používateľa

Boj s antipatií ... aneb jak jsem během několika měsíců změnil původní hodnocení o dva stupně. Norton mi je sice stále nesympatický, ale prostě musím uznat kvality jeho noční talkshow a vlastně i jeho stylu moderování, kterým exceloval například i u Euro(estrádní)vize. Spolu s Clarksonem asi nejlépe placení moderátoři na BBC. Zaslouženě. PS: Alan Carr má smůlu, tam to přes dvě hvězdy jít nemůže ;-) ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Samotnej Norton mi přijde malinko afektovanej (i když i tak výbornej), ale to nic nemění na tom, že jeho talk show je momentálně asi vůbec ta nejlepší, jejíž devízou je i ten fakt, že tu pozvaní hosté diskutují i mezi sebou navzájem. Díl s Martinem Freemanem, Karen Gillian a Noelem Gallagherem (všechno moji oblíbenci), to je neskutečná bžunda :-) ()

IZFNP 

všetky recenzie používateľa

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama